Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Özel Fatih Hastanesinden basin açiklamasi

Özel Fatih Hastanesinden basin açiklamasi

Özel Fatih Hastanesi kapatilan Istanbul Fatih Hastanesinin isim benzerliginden dolayi pek çok magduriyetlerde yasamasindan dolayi basin açiklamasi düzenledi.

 Özel Fatih Hastanesinden basin açiklamasi

Özel Fatih Hastanesi kapatilan Istanbul Fatih Hastanesinin isim benzerliginden dolayi pek çok magduriyetlerde yasamasindan dolayi basin açiklamasi düzenledi.

 

BASIN BÜLTENI

ÖZEL FATIH HASTANESI DESTEGIYLE FATIH’IN GURURU

 “ Önce Insan” fikriyle yola çikan, Istanbul’un köklü ve butik hastanelerinden biri olan hastanemiz , 1987 yilindan bu yana güvenilir hekim kadrosu ve profesyonel saglik çalisanlari ile halkimiza saglik hizmetleri sunmanin yani sira , milli ve manevi degerlerimize önem veren sosyal faaliyet alanlariyla da adindan söz ettirmektedir.

Bu kapsamda, 07. 04.2016 Azerbaycan Cumhurbaskanligi rekor denemesi, 19.05.20216 Türkiye Cumhurbaskanligi onuruna düzenlenen rekor denemesinde Milli Antrenör ve sporcumuz olan sn. Battal Gazi Özçinar Bey’e sponsor olan hastanemiz, simdi de Peru’da düzenlenen Dünya Tekvando Sampiyonasi’nda sampiyon olan Kübra Dagli kardesimize sponsor olarak projelerine devam ettirmektedir.

Milli sporcumuz KÜBRA DAGLI ’ya altin ödülümüzün yaninda 1 yil boyunca hastanemizin tüm saglik hizmetlerinden yararlandirma görevini üstlenmekten onur duyariz. KÜBRA DAGLI kardesimizi yetistirerek bu gururun milletimizce yasanmasinda katkisi olan saygideger annesi , babasi ve kardesini de ve sampiyonumuzu hazirlayan antrenörü Özlem Esin Hakikatli hocamiza da 1 yil boyunca tüm saglik hizmetlerimizden faydalanacagi hediye çeklerini takdim ediyoruz .

Sosyal ve milli projelerimiz bunlarla sinirli degildir. 15 Temmuz hain darbe girisimi sonrasinda  da, sehit yakinlari ve gazilerimize ücretsiz tedavi imkani sunmus gece tutulan vatan nöbetlerinde tüm saglik ekip ve ekipmanlarimizla halkimiza hizmetler sunarak milli birlik ve dirligimize katkilar saglamis ve tarafimizi belli etmisizdir.

Bizim bu tavrimiz ve çizgimiz belli olmasina ragmen kapatilan Istanbul Fatih Hastanesinin isim benzerliginden dolayi pek çok magduriyetlerde yasamaktayiz. Hastanemizin kuruldugu günden bu yana milli durusu hiç degismemis vatanina, milletine, degerlerine saygili nesiller yetistirme de katki saglamistir.

Vatanimizin tanitiminda bu günden sonra da çalismalarimiz devam edecek ve her basarinin arkasindan hastanemizin imzasi olacaktir.

Saygilarimla.

 

                                                                             ÖZEL FATIH HASTANESI         

                                                                            Sifa Saglik Tesisleri A.S  adina

                                                           Basin Sözcüsü Yön.Kur.Bsk.Yrd. MEHMET FIRAT 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı