Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Özgür Aksoy, CHP Maltepe’de 3. Aday oldu

Özgür Aksoy, CHP Maltepe’de 3. Aday oldu

CHP Maltepe Ilçe Kongresinde Özgür Aksoy ‘Olaganüstü bir kongre süreci yasiyoruz. Partimizin iktidar yürüyüsüne Maltepe’den destek vermek için adayim” dedi.

Haber/Elmas AYDOGAN

Pazar günü yapilacak olan CHP Maltepe Ilçe kongresi öncesinde baskanlik için adayligini açiklayan isimler Özgür Aksoy’la birlikte aday sayisi üçe yükseldi.

CHP Maltepe Ilçe Kongresinde baskanliga seçilen ancak yönetim kurulunun istifasi nedeniyle Ali Cengiz Erol’un baskanliginin düsmesinin ardindan kongre süreci yeniden basladi.

Il yönetimi tarafindan Riza Yigit kayyum olarak CHP Maltepe Ilçe Baskanligina atandi. CHP’nin 14 Kasim’da yapilacak olan ilçe kongresinde ise Ali Cengiz Erol yeniden aday oldugunu açikladi. Erol’un ardindan Bülent Tufan’da kongrede baskanlik için adayligini açiklayan diger bir isim oldu. CHP Maltepe Ilçe Baskanligi için Maltepe Belediyesi Grup Baskanvekilligi görevini üstlenen Özgür Aksoy’da adayligini açikladi. Aksoy, adaylik açiklamasini 9 Kasim saat 19.00’da partililerle birlikte ilçe binasinda düzenledigi toplantiyla duyurdu.Adaylik açiklamasina diger adaylar Ali Cengiz Erol ve Bülent Tufan da katildi.

“Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarini kurmak hepimizin en önemli görevidir

Özgür Aksoy 18 yasinda üyesi oldugu CHP’de 25 yil sonra CHP Maltepe Baskanligina aday oldugunu vurgularken, “20 yildir ülkemiz kendisinden olmayana yasam hakki tanimayan bir zihniyet tarafindan yönetiliyor. Kendisinden olmayani her kademede yok sayan bu anlayisin iktidarina son vererek yerine Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarini kurmak hepimizin en önemli görevidir. Olaganüstü bir kongre süreci yasiyoruz. Partimizin iktidar yürüyüsüne Maltepe’den destek vermek için adayim” dedi.

“Gün birlik içerisinde olma günüdür, sosyal demokrat iktidarin temellerini atma günüdür”

Özgür Aksoy, “Demokrasi mücadelesinde ilçe baskani olarak görev almak için adayim. Örgütümüz layik gördügünde il baskanimiz ve belediye baskanimizla birlik ve uyum içinde partimizi iktidara tasima mücadelesinde yer alacagiz. Gün birlik içerisinde olma günüdür, sosyal demokrat iktidarin temellerini atma günüdür” dedi.

Serbest Muhasebeci Mali Müsavir Özgür Aksoy Kimdir?

CHP Maltepe Ilçe Yönetim Kurulu üyeligi

CHP Pendik ve Maltepe Ilçe Gençlik Kollari yönetimi,

CHP Istanbul Il Gençlik Yönetim kurulu üyeligi,

2014 yerel seçimlerinde CHP Maltepe Belediyesi Meclis üyesi

 



  • Çarşamba 21.7 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli