Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Özkan Açik Kapi Birakti!

Özkan Açik Kapi Birakti!

AK Parti Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan, yerel basin mensuplarina bir araya geldigi toplantida AK Parti Esenler ilçe belediye baskan adayligi için açik kapi birakti. Mevcut belediye baskani M.Tevfik Göksu’nun belediye baskan adayliginin kesin belli olmay

Belediye Baskan Adayligi için;

Özkan Açik Kapi Birakti!

Su Ana Kadar Herhangi Bir Aday Ortaya Çikmis Degil.

Özkan “Bizler gelismeleri basindan takip ediyoruz, bana göre de alinan karar gayet olumlu olmustur. Daha henüz aday gösterme süreci baslamadi, ama biz seçimlere hazirlaniyoruz, teskilatlarimiz çalisiyor. Su an itibariyle program gelmedi, tabii ki aday olacak arkadaslarimiz olacak, biz yapilan basvurulari degerlendirecegiz. Bizim belediye baskanlarimiz görevine devam ediyor, su ana kadar herhangi bir aday ortaya çikmis degil.

‘Son Söz Genel Merkezin’ 

Sayin belediye baskanimiz bu hizmet hareketinin bir bireyidir, bugüne kadar çok ciddi hizmetlerde bulunmustur. Tevfik Bey 10 yil boyunca tüm mesaisini Esenler’e harcamis, çok verimli hizmetlerde bulunmustur. Kendisinin Esenler’de oturmamasinin bir handikap oldugunu görmüyoruz. Bizim için hizmet aski, yaptigi ise ve görevine sadakati ve yönettigi ilçenin insanlarina yaptigi hizmet önemlidir.  Sayin belediye baskanimiz aday olmayi istemesi kendi arzusudur ama Cumhurbaskanimizin ne diyecegi ve kimi takdir edecegi önemlidir. Yani, ben adayim, demekle her sey olmuyor.”



  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli