Tarih: 01.01.2018 00:00

Özkan; ?Basbakanimiz olmazsa biz hiçbir sey ifade etmiyoruz?

Facebook Twitter Linked-in

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Özkan; “Basbakanimiz olmazsa biz hiçbir sey ifade etmiyoruz”

Esenler belediyesi Ak Parti Meclis Üye Adaylari tanitim toplantisinda,  Ak parti Esenler ilçe Baskani Umut Özkan “Eger Basbakanimiz olmazsa biz hiçbir sey ifade etmiyoruz” dedi.

Fatih haberden Abdullah Gözaydin’in toplanti izlenimlerini aynen aktariyoruz…

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylari Tanitim Toplantisi
Esenler belediyesi Ak Parti meclis üye adaylari kültür merkezinde kendilerini tanittilar, Toplantida Ak parti Esenler ilçe baskani Umut Özkan ve Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu yeni aday adaylarina hitaben konusma yapti.

Esenler Meclis Üye Adaylari Tanitim Toplantisi Video Haber

Toplantida Ak parti Esenler ilçe baskani Umut Özkan politik inciler dagitti.

Ak Parti meclis üyesi aday adaylarina AK Partinin kirmiziçizgileri hakkinda bilgi verdi.

—Eger Basbakanimiz olmazsa biz hiçbir sey ifade etmiyoruz.

—Ak Parti 12 Eylül Darbecilerine karsi mücadele verdi, 

—Bir takim HALK hareketlerine karsi mücadeleler verdi.

—Güç Odaklarina karsi mücadeleler verdi.

—Yasadigimiz 17 Aralik Süreciyle beraber çok farkli, çok degisik, Anlam veremedigimiz bir mücadele içerisinde kendimizi bulduk.

—Geçen gün Yabanci bir kanal, Türkçe altyazi ile ülkemizi Suriye’ye benzeterek saatlerce Türkiye’yi konustular, Yangin yeri gibi bir ülkeden bahsediyorlardi.

—Tabii 12 yildir Türkiye’yi yöneten en basarili oldugu Ekonomi büyümesinden bahsetmediler.

Asagidaki videomuzda konusmanin tamamini dinlemenizi rica ediyoruz.

 

Bizce demokrasinin yeniden bir tanimina sahit olduk, "Basbakan olmazsa biz hiçbir anlam ifade etmiyoruz" gibi Demokrasi ile, Hukuk ile, insanlik ile bagdasmayan bir düsüncenin 500 bin kisilik Istanbul’un orta yerindeki bir ilçenin Ak parti ilçe baskani olmasini açikça yadirgadigimizi beyan etmek zorundayiz.

 

Tarihte ülkemiz hep vazgeçilmez insanlar nedeniyle, Elestirinin, Kral çiplak demenin suç sayildigi ortamlarda, Demokrasinin, insan haklarinin, Hukukun askiya alindigi, Kisiye özel hukuk anlayisinin hakim oldugunu tarih bize örneklerini veriyor.
 

Tek adam, tek parti, Tek düsünceyi savunanlar varsa bunlar anti demokratiktir.

Sayin Basbakanimiz böyle iltifatlardan hoslaniyor mu bilmiyoruz, Bu dönem örneklerini gördügümüz böyle söylemler nedeniyle çok rahatsiz olduguna inaniyoruz.
 

Sayin Umut Özkanin iddiasi dogruysa, O zaman 550 tane milletvekiline, Onbinlerce meclis üyelerine ne gerek var?
Ayrica Hukukun suç saymadigi, Üyesi olarak altina imza koydugumuz AB normlarina göre mesru görülen HALK HAREKETLERINI hedef almasi (Herhalde gezi eylemlerinden bahsetti, biz bunu anladik) 
vatandasin izinli-Izinsiz protesto hakkinin hukuksuz sayilmasi gelecegimiz açisindan endise veren bir durumdur.

Hele bu söylemi Bek raundu Islam olan, Dini hassasiyetleri olan bir teskilata sahip oldugunu iddia eden Ak partinin bir ilçe baskaninin  söylemesi manidardir.

Kaldi ki Islam’in kullanma kilavuzu Kurani Kerim birçok ayette isleri istisare ile görmenin, kararlari istisare ile almanin önemini vurguluyor. Bir hadisi serifte "Birakin fikirler çarpissin, Bozuk olanlar kirilip dökülsün " diyor alemlere rahmet olarak yaratilan sevgili peygamberimiz.

Biz bu söylemin bir dil sürçmesi olarak kabul ediyor, Sayin ilçe baskanindan sözlerinin ne anlama geldigini daha açik ifadelerle beyan ederse toplumsal faydacilik adina yayinlamaktan onur duyariz.

 

Misafir olarak katildigim Aday tanitim toplantisinda Belediye baskani Mehmet Tevfik Göksu`nun konusmasin da asagida dinlemenizi tavsiye ederiz.

Abdullah Gözaydin  www.fatihhaber.com

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —