Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Özyurt ve Sarimustafaoglu ailesinin mutlu günü

Özyurt ve Sarimustafaoglu ailesinin mutlu günü

Gaziosmanpasa’nin taninmis ailesi, esnafi, genç is insanlarindan ve Gazetemiz Köse Yazari Senol Özyurt’un oglu Ahmet Özyurt dün düzenlenen görkemli dügün töreni ile Melek Sarimustafaoglu dünya evine girdi.

Yalniz Birakmadilar

Davetlileri giriste karsilayan genç çiftin aileleri Asiye- Senol Özyurt çifti ile Emine-Seymen Sarimustafaoglu çifti, dügün boyunca davetlilerle yakindan ilgilendi. Genç çiftin, mutluluga ilk adimlarini attiklari dügün töreni, çiftin ilk dansiyla basladi. Dügün pastasinin kesilmesinin ardindan taki törenine geçildi. Taki merasimi sonrasinda davetliler canli müzik esliginde Karadeniz’in oyun havalari ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eglendi.

Dügün Sahipleri Davetlilerle Yakindan Ilgilendi

Asiye- Senol Özyurt çiftinin ogullari Ahmet Özyurt, Emine-Seymen Sarimustafaoglu kizlari Melek Sarimustafaogluile hayatini birlestirdi. Genç çiftin Gaziosmanpasa Küçükköy’de Salon Acemboy yapilan dügün merasimlerine çok sayida is adami, sivil toplum kurulusu temsilcileri ile Özyurt ve Sarimustafaoglu ailelerinin es, dost, akrabalari katildi. Sevenleri, Melek-Ahmet çiftini bu mutlu günlerinde yalniz birakmadi.



  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı