Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Pasa Kaçan Güven Tazeledi

Pasa Kaçan Güven Tazeledi

DP Esenler Ilçesi 7. Olagan Kongresinde Pasa Kaçan güven tazeleyerek tekrar baskan oldu.

Pasa Kaçan Güven Tazeledi

Esenler DP 7. Olagan Kongresini Yapti
 
DP Esenler Ilçesi 7. Olagan Kongresinde Pasa Kaçan güven tazeleyerek tekrar baskan oldu.

100 delegenin hazir bulundugu Esenler Dörtyol da bir dügün salonunda kullanilan oylarla yeniden baskan olan Kaçan “ ülkemizin her zamankinden daha fazla Demokrat Partiye ihtiyaci var” dedi.
 
 DP Esenler ilçesinin 7. olagan kongresinde divan baskanligina eski ilçe baskani Hakki Çakir seçildi Hakki Çakir’in divan baskanliginda yapilan kongrede mevcut baskan pasa Kaçan tek liste ile yeniden baskanliga seçildi.
 
DP’nin Kongresine Esenlerde bulunan siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri katilim sagladi ve salona gelmeyenler çiçek göndererek kongrenin hayirli olmasi dileklerinde bulundular. Salona gelenler arasinda CHP Esenler ilçe baskani Halil Özden, Kizilay baskani Lütfü Kahveci, ESINDER baskani Özkan Ercan ve hemseri dernekleri bulundu. Ayrica DP Genel Baskan Yardimcisi Fuat Kara, Il Baskani Ethem Çelik ve çok sayida partili salondaki yerlerini aldilar. DP kongresinde AKP ve MHP’den Esenler ilçesinden kimsenin olmamasi ise dikkatlerden kaçmadi.

Kongrede konusmalarini yapmak üzere söz alan ilçe baskani Pasa Kaçan, “ DP demokrasinin ve ülke bütünlügünün gelismesi, yasamasi için ülke birlik ve beraberligi için her zamankinden çok DP ihtiyaç oldugunu görmekteyiz.  Önümüzdeki yerel seçimlerde diger siyasi partiler gibi bizde adayimizi belirleyerek çalismalara baslayacagiz “ dedi.

DP bu ülkeyi birilerine peskes çekenlerine hesabini soracaktir
 
Il baskani Av. Ethem Çelik “ Çanakkale Zaferinin yil dönümünü saygiyla aniyorum ve aziz sehitlerimizin ruhlari sad olsun bizim iktidarimiz döneminde terör sifir noktalara inmisti ama bugün terörle mücadele yerine, müzakere yapiliyor. AKP bizim misyonumuzu sahiplenmek istiyor keske bizim yolumuzdan yürüyebilseler, biz ülkemizi kimseye peskes çekmedik. Ama sunu iyi bilsinler ki DP bu ülkeyi birilerine peskes çekenlerine hesabini soracaktir” .
 

AKP’nin Baskici Zihniyeti Tek Adamligi Getirmistir
 
DP Genel Baskan Yardimcisi Fuat Kara “ demokrasi bir uzlasma sanatidir, uzlasma olmazsa birlik olmaz, baris olmaz yani yasam olmaz. AKP’nin baskici zihniyeti tek adamligi getirmistir, bugün ülkeyi yönetenler baris yerine ayristirma, ötekilestirme ve parçalanma anlayisi içindedirler. Ülkenin geldigi nokta içler acisidir, ülke inanini bizden olanlar, olmayanlar diye ayirdilar. Bugün babalar gibi sattiklarini AP ve CHP yapmistir. Bunlar bir tek duble yol yapmislardir, bir tane fabrika yapmadilar. Ama Cumhuriyet döneminden AKP iktidarina kadar olan süreçte elimizde ne varsa bunlari satarak ülke insanimizi perisan etmislerdir.


 
Demokrat Parti Soysuzlara Ragmen Büyüyecektir

 
Tarimdan çiftçiye sanayiciden esnafa kadar herkes borç batagi altinda eziliyor. Iyi durumda olanlar da var onlar yandas olanlardir. Yandaslarin geçim derdi ve sikintilari olmadigi açikça görülmektedir. Tüm engellemelere ve soysuzlara ragmen partimizi büyütmek zorundayiz. DP’nin destegi olmadan cumhurbaskani seçemeyecekler meclise girmek her demokrat partilinin boynunun borcu olmali çünkü bunlardan hesaplari biz soracagiz. Bu davadan sapanlarin ve ihanet içinde olanlarin hesabini ise sandikta sizler soracaksiniz. Namussuzlarla kazanacagimiza namuslularla bu salonda bir arada olmak bizleri daha mutlu ve onurlu kilmaktadir” dedi.

 



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli