Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Pazarcinin Erdogan’a destek mesaji: Çaliyorlarmis, biz de çaliyoruz

Pazarcinin Erdogan’a destek mesaji: Çaliyorlarmis, biz de çaliyoruz

Sokak röportajinda Cumhurbaskani Tayyip Erdogan’i destekledigini belirten bir pazarci açikça vergi kaçirdigini söyleyerek, “Çaliyorlarmis, benim sorunum degil kardesim. Biz de çaliyoruz, biz de vergi kaçiriyoruz” dedi. Pazarcinin bu mesaji gündeme otururd

MHP’li oldugunu belirten bir pazarci, sosyal medyada dolasima giren sokak röportajinda ‘her seyini Erdogan’a borçlu’ oldugunu söyleyedi.

Kendisinin ve birçok kisinin belli yollarla ‘çaldigini’ söyleyen pazarci, sunlari dedi: “Su elimi kessem Tayyip Erdogan’dan baskasina oy vermem. Ben her seyimi onun sayesinde kazandim. Çaliyorlarmis. Benim sorunum degil kardesim. Neyini çaliyormus Allah askina… Çaliyorsa Allah’la onun arasinda. Biz de çaliyoruz, biz de vergi kaçiriyoruz. 100 tane mal satiyoruz, 20 tane fis kesiyoruz. Çalmayan var mi Allah askina…”

Videoyu Twitter hesabindan paylasan CHP Istanbul Milletvekili Mehmet Bekaroglu, “Öyle bilimsel arastirmalara, derin analizlere gerek yok, iste ‘Erdogan niçin yüzde 25’in altina düsmüyor?’ sorusunun cevabi” dedi.



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false