Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Pehlivan: ?Karun kadar zenginlesmis, Firavun`lasmis iktidar

Pehlivan: ?Karun kadar zenginlesmis, Firavun`lasmis iktidar

IYI Parti Esenler Ilçe Teskilati Esenlerlilerle ile iftar yapti. Dügün Salonunda düzenlenen iftara, merkez yürütme kurulu üyesi Özcan Pehlivan`in ?Karun kadar zenginlesmis, Firavun`lasmis iktidari alt etmek için sizden destek istiyoruz? dedi

 Pehlivan: “Karun kadar zenginlesmis, Firavun’lasmis iktidar"
 
IYI Parti Esenler Ilçe Teskilati Esenlerlilerle ile iftar yapti. Dügün Salonunda düzenlenen iftara, merkez yürütme kurulu üyesi Özcan Pehlivan’in “Karun kadar zenginlesmis, Firavun’lasmis iktidari alt etmek için sizden destek istiyoruz” dedi
 
IYI partinin iftarina,Iyi partinin 2. Bölge milletvekili adaylarindan Özcan Pehlivan, Av Aydin Egemen, Gökhan Karli, Il baskan yardimcilarindan Sedat Erdem, Millet ittifaki içinde yer alan Saadet Partisi, ilçe baskani ve milletvekili adaylarindan Erol Urhan, Tugrul Yalçinkaya ve Demokrat Parti ilçe baskaninin yani sira, Muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, yerel gazeteciler ve çok sayita davetli katildi.
 
Ilçe Baskani Necdet Kiraci himayesinde gerçeklestirilen iftar programi hazirliklari saatler öncesinden basladi. Ilçe Gençlik kollari tarafindan hazirliklarin tamamlanmasi ve iftara katilan konuklarin kapida nezaketle karsilandigi programin açilis konusmasini Ilçe baskani Necdet Kiraci yapti.
 
Kiraci,”16 yillik cumhuriyet sistemini degistirerek ve parlamenter sistemden ayrilarak, her seyi tek adamin himayesine vermek istiyorlar. Onun için bu seçim ülkemizi gelecegini belirleyecek, devletin yönetim seklinin oylanacagi bir seçimdir. Genel baskanimiz demokratik parlamenter sistemin devami ve birlik ve beraberlik için, yarinlarimiz için Kuvayi Milliye ruhu ile bir seferberlik baslatti. Kurulan millet ittifaki, bir arada kardesçe, baris içinde yasayabilecegimizi herkese gösterdi. Yok, edilmek istenen degerlerimizin tekrar insasi için tüm halkimizin sandiga giderek TAMAM diyecegine inaniyorum. Bu hükümetin sonunun gelmesinin ve bu cumhurbaskanina oy vermememizin bir degil, yüzlerce nedenini sayabiliriz” dedi.
 

Gençlerin sik sik attigi Cumhurbaskani Meral Aksener sloganlari iftara damgasini vurdu.

 IYI PARTI 2. Bölge milletvekili adayi Özcan Pehlivan,”Ramazan ayinda, iftar sofralarinda siyaset olmaz, camilerde de siyaset olmaz, biz dinimizi böyle ögrendik. Hacta da umrede de siyaset yapilmaz. Bizleri bu sicak havalarda siyaset yapmaya mecbur edenlerin siyasetten sogutmaya çalisanlarin hesabini sandikta hep beraber sormaliyiz, sizlerin gözlerinde isik ise bize güç veriyor, hesap soracaginizi söylüyor. Bakiniz bizim iktidarimizda ve genel baskanimizin cumhurbaskanliginda seçimleri böyle yaz sicaginda ve Ramazan ayinda yapmayacagimizin sözünü veriyoruz. Sizlere bir müjdeyi veriyorum, tüm anketler TBMM’de çogunluk millet ittifakinda oldugunu gösteriyor, simdiden hayirli olsun. Karun kadar zenginlesmis, Firavun’lasmis iktidari alt etmek için sizden destek istiyoruz” dedi.
 
Saadet Partisi, Milletvekili adaylarindan Erol Urhan ve Tugrul Yalçin kaya ise Vatan sevgisinden, birlik ve beraberlikten bahsederek Millet ittifakinin 24 Hazirandan sonra bu cografyada düsmanlik olmayacak, dostluk olacak. Kazanan ise ülkemiz olacak, milletimiz olacak. Biz Saadet partisi olarak Türkiye’yi 81 milyon çocugu olan bir baba görüyoruz ve tüm mücadelemiz bu 81 milyonun mutlulugu, huzuru ve barisidir. Komsularimizla iyi iliskiler kurmak, issizimize is, yoksulumuza as için bu ittifakla birlikteyiz dediler.
  



  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli