PKK Yandaslari Araçlari Atese Verdi

PKK Yandaslari Araçlari Atese Verdi

Esenler`de yüzleri kar maskeli örgüt yandaslari, cadde üzerinde park halindeki araçlara ve bir banka ATM`sine molotof kokteyli ile saldirdi.

 PKK Yandaslari Araçlari Atese Verdi

Esenler’de yüzleri kar maskeli örgüt yandaslari, cadde üzerinde park halindeki araçlara ve bir banka ATM’sine molotof kokteyli ile saldirdi.

Esenler`de yüzleri kar maskeli örgüt yandaslari, cadde üzerinde park halindeki araçlara ve bir banka ATM`sine molotof kokteyli ile saldirdi. Saldiri ani amatör bir kamera tarafindan kaydedilirken, araçlarda maddi hasar olustu.

Olay, Esenler Yüzyil Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde saat 22.10 siralarinda meydana geldi. Alinan bilgiye göre, PKK örgütü yandasi ve yüzleri kar maskeli olan yaklasik 15 kisi, yasadisi sloganlar atarak caddede Park halindeki araçlara ellerindeki molotof kokteylleri ile saldiran göstericiler, daha sonra slogan atarak uzaklasti. Saldiri sonrasinda 1 kamyonet, 1 minibüs, 2 otomobil ile bir ATM hasar gördü. Molotoflu saldiri sirasinda zaman zaman silah sesleri de duyuldu.

Öte yandan, saldiri ani çevrede oturan bir vatandas tarafindan cep kamerasiyla görüntülendi. Görüntülerde saldiriya ugrayan araçlarin alev aldigi gözlenirken, slogan atan grubun ara sokaklara ilerledigi görüldü.