Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Polis dayagi soku! Polisten babaya çocuklarinin gözü önünde öldüresiye dayak

Polis dayagi soku! Polisten babaya çocuklarinin  gözü önünde öldüresiye dayak

Polis dayagi cep telefonuyla kaydedildi. Istanbul Fatih`te yasanan yol verme kavgasinda polislerin sürücüyü çocuklarinin gözü önünde öldüresiye dövdügü görüntüler bugün Türkiye`yi ayaga kaldirdi. milliyet.com.tr`ye konuyla ilgili tepki yorumlari ve tel

CIHAN

Polis dayagi! Ailesinin ve çocuklarinin gözü önünde dövdüler!

Fatih’te, ailesiyle birlikte araciyla seyreden sürücü ile polisler arasinda yol verme tartismasi yasandi. Olay yerine gelen onlarca polis, esinin ve çocuklarinin gözleri önünde sahsi öldüresiye dövdü. Esinin yalvarmasina aldiris etmeyen polisler, yerde yatan sahsa tekme ve kemerlerle vurdu.

Olay, Fatih’te önceki gün saat 02.30 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre; sokakta seyreden polis otosu, karsidan gelen araca yol vermis gibi yapip aracin önünü kesti. Otomobilde esi ve çocuklari bulunan sürücü ile polislerin arasinda yol verme tartismasi yasandi.

POLIS DEHSETI SANIYE SANIYE KAYDEDILDI

Oynat

Bir vatandasin cep telefonuyla çektigi görüntülere göre; polisler tartistigi sahsa önce vurmaya basliyor. Bu sirada olay yerine çok sayida resmi polis yigiliyor. Polisler, sürücünün esinin çirpinislarina aldirmadan sahsi yere yatirip dövmeye basliyor. Hizini alamayan bazi polisler ise kemeriyle yerde yatan sahsa vurmaya devam ediyor. Ayaga kaldirilan sürücü önce tenha bir yerde, ardindan da polis aracinda dayak yemeye devam ediyor. Polisler, baygin bir halde yatan sahsin yardimina gelen esnaflari da olay yerinden uzaklastiriyor. Esi ve çocuklarinin gözleri önünde dayak yiyen sahis, polis aracina bindirilerek gözaltina aliniyor.

Bu arada, olayi dogrulayan mahalle esnafi, basin mensuplarina konusmaktan kaçindi.

 

Bes polis açiga alindi

Istanbul Valiligi, Fatih`te bir kisinin öldüresiye dövülmesiyle ilgili 5 polis memurunun açiga alindigini açikladi.
Valilikten yapilan açiklamada, "Fatih ilçesinde bir vatandas ile emniyet görevlileri arasinda çikan tartisma sonucunda çikan olayla ilgili 5 emniyet görevlisi açiga alinmis olup, haklarinda sorusturma baslatilmistir." denildi.
 

 

BU HABERE SOSYAL MEDYADA TEPKI YAGDI

milliyet.com.tr okurlarinin duyarsiz kalamadigi bu dayak görüntüleri ve haberine sosyal medyada da tepki yagdi.

Fatih’te esinin ve çocuklarinin gözü önünde evire çevire dövülen baba ile ilgili görüntülerin yer aldigi haber, sosyal medyada yanki uyandirdi.

Twitter`da olayla ilgili yer alan mesajlarin bazilari söyle:

ersinsaglamer ?@ersinsaglamer
Polisin Ailesinin önünde vatandasa çetesiyle dalmasi hususunda bir yasa falan yoksa,bu basibozuk sürüye bir an önce dur denmeli...

Rasih Yilmaz ?@rasihyilmaz
Içisleri bakani istanbul valisi ve emniyet müdürü çocuklarinin önünde 1 babayi döven polislere en agir cezayi vermezse vahsete ortaktir

mehmet kamis ?@mhmtkamis
Kim zalimlik yapiyorsa, hukuku çigniyorsa mutlaka hak ettigini bulmali.Bu dayagi atan polislerin nasil cezalandirildigini bilmek istiyoruz

Hüseyin Yilmaz ?@oncekelam
Sakin kimse, Devlet zarar görür, üzerine daha fazla gitmeyin demeye kalkismasin. Babam olsa kirarim!..

Emre Uslu ?@EmreUslu
Huseyin Capkin heman simdi bir ACIKLAMA yapmali. Bu serefsizliktir NOKTA..

Melda Onur ?@meldaonur
Polis bugün yeni coplarini tanitacakmis, basin toplantisiyla... Zaytung haberi degil yani!

ERKAN AKKUS ?@erkan_akkus
Fatih`te çolugunun, çocugunun, karisinin gözleri önünde 10 kisi bir adama dalan polis beyler!! 10 kaplan gücündesiniz bravo sizlere!!

Köksal Akpinar ?@KoksalAras
Elleriniz kirilsin!.. Çocuklarinin ve esinin gözüönünde nasil döversiniz. Aldiginiz egitime de size de yaziklar olsun.



  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli