Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Polis dayagi soku sürüyor! Kara mizah!

Polis dayagi soku sürüyor! Kara mizah!

Polis dayagi soku devam ediyor! Tüm Türkiye`nin tepkisini çeken `öldüresiye dayak` gerekçesiyle açiga alinan polisler kendilerini savundu...

STANBUL’da, askerden izinli gelen Ahmet Koca’yi öldüresiye dövdükleri gerekçesiyle açiga alinan polisler kendilerini savundu. Polis memurlari, olay gecesi tuttuklari tutanakta, Koca’nin kendilerine yumruk attigini, tartakladigini öne sürdü. Araçtan süphelenerek “Dur” ihtarinda bulunduklarini belirten polisler, olayi söyle anlatti: “Sürücü Ahmet Koca, ‘Ben tegmenim araçtan inmem, size kimlik göstermem’ dedi. Subay kimligini istedik. Bu sirada cep telefonunu çikardi ve aradigi kisilere ‘Polisler artistik yapiyor, hemen buraya gelin, agizlarina s..., acele gelin’ dedi. 

ISTE O DEHSET ANLARI!

Oynat
 
Telefonu kapatip belgeleri göstermesini istedik. Dinlemedi. Kürtçe konusarak bize yumruk atti. Savurdugu yumruklardan birkaç tanesi görevli polislere isabet etti.” Telsizle takviye ekip istediklerini ve Koca’yi “zorkullanarak” etkisiz hale getirdiklerini belirten polisler, “Ekip otomuza aldik. Hepimizin anasina, bacisina küfür etti. ‘Hepinizin yüzünü aklima yazdim, ya beni burada öldürün ya da ben sizi tek tek buldurup öldürtecegim’ diye tehdit etti” ifadesini kullandi. 
 
Koca’yi Aksaray Polis Merkezi’ne götürmek istediklerini belirten polisler, devamini söyle anlatti: “Ancak polis merkezindeki arkadaslarin arayarak karakol önünde muhtemelen Ahmet Koca’nin akrabalarindan olusan 40-50 kisilik kalabalik bir grup oldugunu söylemesi üzerine, Sehremini Polis Merkezi’ne yöneldik. Koca, araç içindeki demirlere kafasini vurarak kendisine zarar verdi. Fenalastigini söyleyince araci durdurup hava almasini sagladik ama kaçmaya basladi. Bu sirada ittirmesi sonucu bir polis memuru yere düserek kolundan ve bacagindan yaralandi. Tekrar zor kullanarak etkisiz hale getirdik.” 
 
 
‘Polisin vatandasa karsi tutumu önemli’
Ankara Gölbasi’nda Polis Akademisi’nin mezuniyet törenine katilan Içisleri Bakani Idris Naim Sahin, isim vermeden olaya gönderme yaparak “Polislerin vatandaslara karsi tutumlari ve davranislari çok önemli. Polislerin yarisina hizmet içi egitim veriyoruz. Ancak bütün bu egitimlere ragmen bireysel olarak hata yapanlara da gereken tedbirleri ve cezalari uyguluyoruz” dedi. 
 
VALI: TESKILAT, O TABLODAN ÇOK ÜZÜLDÜ 
Istanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da darp olayina iliskin olarak “Istanbul’un huzuru için 24 saat canlabasla görev yapan bir teskilatin mensuplari, böyle bir olaydan, arkadaslarinin yaratmis oldugu böyle bir tablodan üzüntü duymustur’’ diye konustu.


  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false