Polis memuru kaza yaptigi otomobildekilere ates açti: 4 yarali

Polis memuru kaza yaptigi otomobildekilere ates açti: 4 yarali

Izmir Emniyeti`ne ait asayis ekip otosunun, sivil otomobille maddi hasarli kaza yapmasinin ardindan kan akti. Polis memuru, ehliyetsiz araç kullandigi için islem yapmak istedigi sürücü ve yanindakilerin karsi koymasi sonrasi silahini çikararak dehset saçt

Olay, bugün saat 15.00 siralarinda Limontepe Semti Kahveler Duragi 3820 Sokak`ta meydana geldi. Asayis Sube Müdürlügü`ne ait ekip otosu, iddiaya göre devriye görevini yaptiktan sonra yol kenarina park etti. Bu sirada, ehliyetsiz oldugu ögrenilen 17 yasindaki E.B.`nin kullandigi otomobil, ekip otosuna çarpti. Ekip otosundan inen polis memurlari, tutanak tutmak istedi. Ceza yazilmasina engel olmak isteyen E.B., yanindaki agabeyi Emrah B. ve Faruk Karhan ile polis memurlari arasinda tartisma basladi. Arbede sirasinda, polis memurlari biber gazi siktiktan sonra havaya ates etti, E.B. ve iki kisi ise sandalyeyle üzerlerine yürüdü.
Ismi açiklanmayan polis memuru, meslektasinin üzerine sandalyeyle saldirildigini görünce silahini tekrar atesledi. Bu sirada agabey Emrah B. karnindan, kardesi E.B. ve F.K. bacaklarindan yaralandi. Yoldan geçen Halil Altun da, seken kursunun isabet etmesiyle hafif yaralandi. Üç yarali, Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesi`ne, H.A. ise Izmir Egitim ve Arastirma Hastanesi`ne kaldirildi. Dört yaralidan karnindan vurulan agabey Emrah B.`nin durumunun agir oldugu ögrenildi.

POLIS MEMURU GÖZALTINA ALINDI
Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü ekipleri, olaylarin büyümemesi için hemen hastaneye ve olay yerine sevkedilirken, genis güvenlik önlemleri alindi. Dört kisinin yaralandigi olayda tabancasini atesleyen polis memuru, meslektaslari tarafindan gözaltina alindi. Emniyet yetkilileri, polis memurunun, tüm uyarilara ragmen saldirganlara engel olamayinca kendisini korumak için ates ettigini, hakkinda hemen sorusturma baslatildigini bildirdi. Olay yerinde yasanan arbede ise çevredeki vatandaslar tarafindan cep telefonu kamerasiyla kaydedildi.

Milliyet