Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Proasist 3. Sinifini Esenler Endüstri Meslek Lisesinde Açti

Proasist 3. Sinifini Esenler Endüstri Meslek Lisesinde Açti

Teknik hizmetler sektöründe altinci yilini kutlayan Proasist, 2010 yilindan bu yana Türkiye`nin her kösesinde; magaza, restoran, endüstriyel tesis, alisveris merkezi, hastane gibi farkli sektörlerden isletmelere lojistik bakim ve servis hizmetleri gibi ih

Proasist 3. Sinifini Esenler Endüstri Meslek Lisesinde Açti

Teknik hizmetler sektöründe altinci yilini kutlayan Proasist, 2010 yilindan bu yana Türkiye’nin her kösesinde; magaza, restoran, endüstriyel tesis, alisveris merkezi, hastane gibi farkli sektörlerden isletmelere lojistik bakim ve servis hizmetleri gibi ihtiyaç duyulan teknik hizmetlerin tamamini veriyor.

Teknik hizmetler sektöründe altinci yilini kutlayan Proasist,  2010 yilindan bu yana Türkiye`nin her kösesinde; magaza, restoran, endüstriyel tesis, alisveris merkezi, hastane gibi farkli sektörlerden isletmelere lojistik bakim ve servis hizmetleri gibi ihtiyaç duyulan teknik hizmetlerin tamamini veriyor.

Türkiye`de teknik hizmetler sektöründe yeni bir pazar olusturan Proasist, sundugu periyodik bakim hizmetleri ve teknik danismanlik hizmetlerini gençlerle paylasarak, sektörün ihtiyaçlarina yönelik nitelikli is gücü için Esenler Endüstri Meslek Lisesinde yeni sinifini açti.

Isletmelerin ihtiyaç duyabilecegi teknik hizmetleri tek bir çati altinda toplayan Türkiye`nin ilk ve tek firmasi Proasist, ilk sinifini Sisli Endüstri Meslek Lisesinde açmisti. Esenler Endüstri Meslek Lisesinde Proasist ve Omega Pano olarak 2 sinifin açilisini yaparak ögrencilerin daha kaliteli ve teknik anlamda daha donanimli olmasi için katkida bulunmus oldu.

Açilis töreninde konusan Esenler Ilçe Milli Egitim Müdürü Bayram Ercan, "Ögrencilere desteklerini esirgemeyen Proasist firmasina ve firmanin kurucusu Öner Çelebi`ye özellikle ilgi ve alakalarindan dolayi tesekkür ediyorum. Ögrencilere staj ve is konusunda önlerini açmasi da ayrica büyük destektir" diye konustu.

Proasist firmasi kurucusu Öner Çelebi de, ögrencilere daha iyi ortamda egitim almasi için elinden geleni yapacagini, bu siniflarin onlarin teknik ve donanimsal anlamda daha da gelismelerini saglayacagi için mutluluk duydugunu belirterek "Sektörde daha kaliteli eleman yetisecegi için her iki tarafta kazançli çikacak" dedi.

Açilis konusmalarinin ardindan kurdele kesme töreni ile birlikte yeni siniflar ögrencilerin kullanimina açildi. 



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli