Bugün, 5 Ekim 2024 Cumartesi

Prof.Dr. GÜNSEL SURDUM AVCI kimdir ?

Prof.Dr. GÜNSEL SURDUM AVCI kimdir ?

Prof.Dr. GÜNSEL SURDUM AVCI kalp hastaligi için kansiz ve ameliyatsiz bir tedavi olan EECP (Dogal Bypass) tedavisine ilgi makalelerini, Çogulcu Demokrasi Partisi MYK Üyesi ve Genel Baskan Yardimcisi olan Prof.Dr. GÜNSEL SURDUM AVCI bundan sonra yazilari

 

Prof.Dr. GÜNSEL SURDUM AVCI kalp hastaligi için kansiz ve ameliyatsiz bir tedavi olan  EECP (Dogal Bypass) tedavisine ilgi makalelerini, Çogulcu Demokrasi Partisi MYK Üyesi ve Genel Baskan Yardimcisi olan  Prof.Dr. GÜNSEL SURDUM AVCI bundan sonra yazilarini Gazete Esenler okuyuculari paylasacak.

Prof.Dr. GÜNSEL SURDUM AVCI kimdir ?       

Istanbul Üniversitesi Tip Fakültesi’nden 1970 yilinda mezun oldu. Ayni üniversitede iç hastaliklari ve kardiyoloji egitimleri ve Doçentlik, 1990 yilinda Marmara Üniversitesi’nden Profesörlük ünvani aldi.

Mesleki çalismalarinda genellikle, ilkleri basarmayi, kansiz-ameliyatsiz yöntemlerin baslaticisi ve uygulayicisi olmayi hedeflemisdir.

Londra’da Hammersmith Üniversitesi’nde aldigi 15 aylik egitimden sonra 1980 yilinda Istanbul’da ilk ekokardiyografik incelemelerini I.Ü.Heaseki Kardiyoloji Enstitüsü’nde baslatti; sonraki 20 yil, çalistigi üniversite ve özel hastanelerde bu yöntemin kurucusu oldu.

2001 yilinda kalp hastaligi için kansiz ve ameliyatsiz bir tedavi olan  EECP (Dogal Bypass) tedavisine ilgi duydu; Amerika’da Pittsburg Üniversitesi’nde aldigi egitimden sonra Istanbul’da uygulamaya basladi. Bu tedavi ile aldigi basarili sonuçlari ulusal ve uluslararasi tip kongrelerinde meslektaslari ile paylasmakta, siklikla katildigi canli TV programlari ve makaleler ile halkimizi bu kansiz, ameliyatsiz, güvenli ve etkili tedavi konusunda aydinlatmaktadir.

KIRMIZI PANTOLON KLINIGI

Prof. Dr. Avci, EECP ile Dogal Bypass Tedavisi sirasinda hastalara giydirilen kirmizi pantolondan esinlenerek, 2016 yilinda açtigi “KIRMIZI PANTOLON KLINIGI”nde hastalarini muayene ve tedavi etmektedir.

ADRES   :  Tesvikiye Mahallesi,    Nisantasi Ihlamur Yolu Sokak, No 83, Güney Ap.; Daire: 8,

Sisli, Istanbul.

TELEFONLAR  :    0212 241 21 46   0530 655 25 35, O532 314 75 15

 

EECP ile DOGAL BYPASS TESAVISI hakkinda  daha ayrintili bilgi, bilimsel yayinlarin listesi, hasta görüsleri ve TV yayinlardan kesitler için www.dogalbypass.com web sitesine bakiniz.

Haberlerimizi “kirmizi pantolon” face sayfamizdan izleyebilirsiniz.


 



  • Cumartesi 27.6 ° / 21.2 ° Güneşli
  • Pazar 26.8 ° / 21.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 19.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı