Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Ramazanin Bereketi En Çok Hocalara Yaradi

Ramazanin Bereketi En Çok Hocalara Yaradi

Ramazan ayinin huzur be bereketi en çok hocalara yaradi. Çünkü taninmis ünlü hocalarimiz Belediyelerin Ramazan senlikleri adini verdikleri iftar programlarindan sonra katildiklari etkinlik programlariyla ceplerini dolduruyorlar.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Ramazanin Bereketi En Çok Hocalara Yaradi

 

Ramazan ayinin huzur be bereketi en çok hocalara yaradi. Çünkü taninmis ünlü hocalarimiz Belediyelerin Ramazan senlikleri adini verdikleri iftar programlarindan sonra  katildiklari etkinlik programlariyla ceplerini dolduruyorlar.

 

Bir ay boyunca hemen hemen her Belediyenin yapmis oldugu programlara katilan hocalar her aksam verdikleri Islam ve ramazan konulu konularla vatandaslarla bir araya gelerek organizasyonu yapan ajanslardan para alarak ceplerini de doldurmaktalar. Bu arada matbaacilarda ceplerini kataloglar hazirlayarak programlari kitap yaparak doldurmaktalar.

 

Bütün bir yil boyunca isimlerini duymadigimiz bazi hocalar ve  Ilahi ve  tasavvuf müzigi sanatçilari Ramazan ayinin gelmesiyle birlikte ramazanin bereketi ve huzuru da onlarin üzerinde oluyor, sahne aliyorlar ve hatta bazi sunucular, hocalar bir ay içinde ayni Belediyelerden 2 kere 3 kere sahne bile alabiliyorlar. Sahne alan hocalar, sunucular, taninmamis sanatçilar  ve organizasyonu yapan yandas ajanslar bu seklide de  paralarini kazanmis olup yeni Ramazan ayinin gelmesini ise sabirsizlikla bekliyorlar.

M.ERDEMIR

 



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false