Tarih: 01.01.2018 00:00

RIDEF Esenle`de Basin Mensuplari ile bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

RIDEF, Rize Dernekler Federasyonu olarak, Basin Mensubu hemserilerimizle Esenlerde bir araya geldi.

Toplantiya RIDEF, Genel BaskanI Recep Albayrak, Baskan Yardimcisi Önder Yilmaz Mengene ve Kemal Ermis, Esenler Rizeliler Dernegi Baskani Süleyman Kahveci, RIDEF, Basin Danismani Sener Mengene ve çok sayida Basin Mensubu katildi.

RIDEF, proje ve faaliyetleri ile ilgili RIDEF, Genel Baskani Recep Albayrak önemli açiklamalarda bulundu. Baskan Albayrak, davetimize icabet eden bütün basin mensuplarimiza tesekkür ederim. 11 Yillik bir Federasyon olarak, Yönetim Kurulumuz ve 40 Üye Dernegimiz ile önemli faaliyetler gerçeklestirdik ve gerçeklestirmeye devam ediyoruz.

Hem Rizemize hemde ülkemize katma deger katacak projeler üretiyoruz. Sadece yerel degil, ulusal ve uluslararasi düsünmek ve ona göre hazirlik yapmak zorundayiz. Bu kapsam da 9. Rize Tanitim Günlerinde organizasyon hemde katilim olarak beklentilerimiz üzerinde gerçeklesti. 10. Rize Günleri etkinligimiz için hazirliklar devam ediyor. 11. Rize Tanitim Günleri etkinligimizi Avrupa’da gerçeklestirmek istiyoruz, görüsmelerimiz devam ediyor. Üsküdar’da gerçeklestirdigimiz Rize Tanitim Günleri etkiligimize yogun bir katilim oldu. Özelikle üzerinde durdugumuz Habitat Kaçkar park Anadolu Projemiz için girisimlerimiz devam ediyor.

Sadece kültürel degil, spor, saglik ve sosyal sorumluluk projelerinide oldukça önem vermekteyiz. Ver bir ünite kan sagligini kazan projemiz ile kan bagisi gibi acil ihtiyaç olan konularda toplumsal duyarliligi artirmak için öncülük yapmaktayiz. “Birakalim Sigarayi içelim Rize Çayi” temali projelerimizde farkli Bölge ve Il Federasyonlarimiz ile gönül köprüsü ve kardeslik ikliminde Anadolu’da gerçeklestirmeye devam ediyoruz. Toplumsal bütün meselelerde tarafiz. Vatan ve Millet’ten yana tarafiz. Devletimizin birligi ve bütünlügünden yana tarafiz. 15 Temmuz gibi bir hadisede Milli Iradenin yaninda olduk. Bu vesile ile Sehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum. 15 Temmuz Sehitlerimizi Destekleme Kermesi ve 15 Temmuz Sehitlerini anma ve onurlandirma programi ile Rize’nin Kurtulusu ve Sehitlerimizi anma programlari gibi önemli programlar düzenleyecegiz.

Programlarimiz bundan sonra da yurtiçi ve yurtdisinda yogun bir sekilde devam edecek. Bizlere destek veren Yönetim Kurulumuza ve Üye Derneklerimize tesekkür ederim. Bütün Rizeli hemserilerimizi de programlarda yanimizda olmaya davet ediyor, siz degerli basin mensuplarimizdan da destek bekliyor ve katiliminizdan dolayi tesekkür ederim” dedi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —