Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Rizeliler piknikte bulustular

Rizeliler piknikte bulustular

Esenler Rizeliler Dernegi`nin ve Esenler Belediyesi`nin ev sahipliginde 14 Mayis Anneler Günü dolayisiyla ?Anneler degerlidir, bana anlat? temasiyla Esenler Belediyesi`ne ait Göktürk piknik alaninda etkinlik düzenlendi.

Rizeliler piknikte bulustular

Esenler Rizeliler Dernegi’nin ve Esenler Belediyesi’nin ev sahipliginde 14 Mayis Anneler Günü dolayisiyla “Anneler degerlidir, bana anlat” temasiyla Esenler Belediyesi’ne ait Göktürk piknik alaninda etkinlik düzenlendi.

 

Esenler Rizeliler Dernegi’nin ve Esenler Belediyesi’nin ev sahipliginde 14 Mayis Anneler Günü dolayisiyla “Anneler degerlidir, bana anlat” temasiyla Esenler Belediyesi’ne ait Göktürk piknik alaninda etkinlik düzenlendi. Piknik etkinliginden önce RIDEF Genel Baskani Recep Albayrak, mahalli basin temsilcileri ile bir araya geldi. Dironi Cafe’deki kahvaltili basin toplantisinda dernek olarak hayata geçirmek istedikleri projeler hakkinda bilgi verdi.

Esenler Rizeliler Dernegi’nin düzenlemis oldugu piknige ve 14 Mayis Anneler Günü programina AK Parti Istanbul Milletvekili Metin Külünk, RIDEF Genel Baskani Recep Albayrak, Esenler ISKI Sube Müdürü Ismail Ambar, ESDEF Baskani Mustafa Kaplan, AK Parti Meclis Üyesi Süleyman Erden, AK Parti Ilçe Baskan Yardimcisi Tevfik Kahveci, Esenler Belediyesi Baskan Danismani Mehmet Kaya, Türk Kizilayi Esenler Sube Baskani Lütfü Kahveci, Esenler Rizeliler Dernek Baskani Süleyman Kahveci, Esenler Bati Trakya Balkan Türkleri Dernek Baskani Kemal Sargin, Sultangazi Rizeliler Dernek Baskani Hasan Basca, RIDEF Basin Danismani Sener Mengene, RIDEF Yönetim kurulu üyesi Önder Yilmaz Mengene, AK Sigorta Genel Müdür Yardimcisi Osman Akkoca ve çok sayida vatandas katildi.

Esenler Rizeliler Dernek Baskani Süleyman Kahvecinin günün mana ve önemini anlatan konusmasinin ardindan, RIDEF Genel Baskani Recep Albayrak, dernek olarak yapilan faaliyetleri dile getirerek, bundan sonraki yapilacak projeler hakkinda misafirleri bilgilendirdi.

YEREL SANATÇILAR COSTURDU

Rize’nin sevilen ses sanatçilari Erol Sahin ve Alay Cihan, horon tepilen piknikte, seslendirdikleri türkülerle misafirlere unutamayacaklari güzel bir gün yasatti. Rize’ye gönül verenlerin, Istanbul ve Rize arasinda olusturulmasi düsünülen sosyal ve kültürel faaliyetler hakkinda da görüslerin paylasildigi piknik etkinligi, düzenli toplanilmasi ve daha somut çalismalar için hazirliklar yapilmasina karar verilerek tamamlandi. Çok renkli geçen programa Imza Asansör ve Kahvecioglu Insaat sponsor oldu. Yarismalar sonucunda bir çok hediye dagitildi. Yogurt yeme yarismasindan halat çekme yarismasina kadar bir çok oyunun sonunda birinci gelenler altin ile ödüllendirildi. Ayrica misafirler arasinda çekilen kura ile 2 adet akilli telefon hediye edildi. Çocuklar için düzenlenen müzik esliginde sandalye kapma yarismasinda ise 2 adet, yetenek yarismasinda ise 1 adet olmak üzere toplamda 3 adet bisiklet hediye edildi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı