Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Rizeliler Derneği, Esenler’deki siyasi partilerin temsilcilerini kahvaltıda buluşturdu

Rizeliler Derneği, Esenler’deki siyasi partilerin temsilcilerini kahvaltıda buluşturdu

Esenlerde bulunan Siyasi partilerin Başkanları ve temsilcileri Esenler Rizeliler Derneğinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Esenler Rizeliler Dernek Başkanı Süleyman Kahveci düzenlemiş olduğu kahvaltı programı ile Esenler’deki siyasi partilerin temsilcilerini bir araya getirdi.

Yaklaşan seçim öncesi düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir konuşma yapan dernek başkanı Süleyman Kahveci dostça kardeşçe bir seçim geçmesi dileğinde bulunarak şöyle konuştu. Kahveci “ bildiğiniz gibi tüm siyasi partilerin amacı ülkemize hizmet etmektir. Biz Rizeliler Derneği olarak Ankara’ya göndereceğiniz temsilcilerin Esenler ilçemizden çıkmasını arzu ediyoruz bunu sizlerden rica ediyoruz, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıya, AK Parti adına Hasan Yazıcı, CHP Esenler İlçe Başkan Yardımcısı İlyas Çirci ve Ramazan Aydın, İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Şeh Ömer Kara ve Meclis Üyesi Lütfü Kahveci, Saadet Partisi Başkan Yardımcısı Ergün Yalçınkaya, Yeniden Refah Partisi Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Atik, Muharrem Köse, Fatih Taş, DP Esenler İlçe Başkanı Satılmış Kandemir, Büyük Birlik Partisi Esenler İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Esenler Yerel Basın mensupları Esenler Gündem İmtiyaz Sahibi Gazetesi Sait Yılmaz, Gazete Esenler İmtiyaz Sahibi Hasan Gürsoy, Son Dakika Esenler İmtiyaz Sahibi Suat Türkoğlu, Gazete Esenler Yazarı Fevzi Başoğlu, programı sonuna kadar takip ettiler. 



  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false
  • Pazar 19.4 ° / 13.4 ° Güneşli