Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

RUMELI BULUSMASI 17 KASIMDA SINAN ERDEM SPOR SALONUNDA

RUMELI BULUSMASI 17 KASIMDA SINAN ERDEM SPOR SALONUNDA

Rumeli ,Trakya ve Balkan Federasyonlari, Vakiflari ve 155 Rumeli ve Balkan kökenli dernegin birlikte düzenleyecegi 3. Rumeli Bulusmasi 17 Kasim 2012 tarihinde Istanbul`da saat 18.30`da Sinan Erdem Spor Salonunda yapilacak.

3. BÜYÜK RUMELI BULUSMASI 17 KASIMDA SINAN ERDEM SPOR SALONUNDA

Rumeli ,Trakya ve Balkan  Federasyonlari, Vakiflari ve 155 Rumeli ve Balkan kökenli dernegin birlikte düzenleyecegi 3. Rumeli Bulusmasi 17 Kasim 2012 tarihinde Istanbul`da saat 18.30’da Sinan Erdem Spor Salonunda yapilacak.

Büyük Rumeli Bulusmasi Organizasyon Komitesi Lideri Tek Rumeli TV Yönetim Kurulu Baskani ve Rumeli Vakfi Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Baykal önderliginde;Rumeli Türk Dernekleri Federasyonu Baskani Selahattin Meriç,Rumeli Balkan Federasyonu Baskani Ayhan Bölükbasi, Istanbul Kesanli Yönetici ve Is Adamlari Dernegi Baskani Ahmet Eler, Esenler Rumeli Türkleri Dernekleri Baskani Fettah Dindar ve Bagcilar Trakya Rumeli Platformu Baskani Bayram Ali Çesmeci haftasonu Ankara`da siyasi parti liderlerini ve bakanlari ziyaret ederek programa davet ettiler.

En son CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu`nu ziyaret eden ekibe, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamayligil ile CHP Ekonomiden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Faik Öztrak eslik etti.

 Konuyla ilgili açiklama yapan Atilla Baykal ; Rumeli Bulusmasi Organizasyon Yöneticileri ile birlikte Ankara`ya yaptiklari ziyaretin çok olumlu geçtigini, MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu`nun organizasyona istirak edecegini, Basbakan Recep Tayyip Erdogan`in ise programini uygun hale getirmeye çalistigini belirtti. Baykal, büyük bulusmaya tüm Rumelilileri davet etti.
 


 

 


 



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false