Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

SAADET ISTANBUL`DA GÖVDE GÖSTERISINE HAZIRLANIYOR!

SAADET ISTANBUL`DA GÖVDE GÖSTERISINE HAZIRLANIYOR!

Saadet Partisi Genel Baskani ve Cumhurbaskani Adayi Temel Karamollaoglu Istanbullularla bulusuyor.

SAADET ISTANBUL’DA GÖVDE GÖSTERISINE HAZIRLANIYOR!
 
Saadet Partisi Genel Baskani ve Cumhurbaskani Adayi Temel Karamollaoglu Istanbullularla bulusuyor.
 
Seçimlerin gözde partisi Saadet Partisi, Istanbul’da dev bir organizasyona hazirlaniyor. Siyasetin “Bilge Baskan”i, Saadet Partisi Genel Baskani ve Cumhurbaskani
Adayi Temel Karamollaoglu, Istanbullularla bulusuyor.
 
18 Haziran Pazartesi günü saat 20:00’de Bostanci Gösteri Merkezi’nde gerçeklesecek programa Istanbullularin ilgisi simdiden oldukça yüksek. Parti teskilati bu ilgiyi karsilayabilmek adina programin yapilacagi salonun bahçesine de dev ekranlar yerlestirerek, salondaki heyecani disariya da tasiyacak.
Programa Temel Karamollaoglu’nun yani sira, partinin Istanbul milletvekili adaylari ve pek çok önemli isim katilacak. Program tüm Istanbullulara açik olacak.
 
DR. ABDULLAH SEVIM: DIP DALGA ORTAYA ÇIKACAK
 
Gerçeklestirilecek olan programa dair açiklamalarda bulunan Saadet Partisi Istanbul 1. Bölge Milletvekili Adayi Dr. Abdullah Sevim, “Partimize ilgi çok büyük. Silivri’den, Tuzla’ya Adalar’a kadar bunu hissediyoruz. Saadet Partisi bu seçimlerden, yakalamis oldugu dip dalganin gücüyle, çok büyük bit zaferle çikacak. Bostanci Gösteri Merkezi’ndeki bu programda adeta dip dalganin ortaya çikisina sahne olacak” seklinde konustu.


  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı