Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Saadet Parti.Sehit Ailesine Ziyaret

Saadet Parti.Sehit Ailesine Ziyaret

Saadet Partisi Istanbul Il Baskani Selman Esmerer Agri Dogubayazit sinir karakolunda askerlik görevini yaparken sehit olan Ilkay Atasoy`un ailesini ziyaret etti. Sehit`e rahmet ailesine bas sagligi dilendi.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Saadet Partisinden Sehit Ailesine Ziyaret    

Saadet Partisi Istanbul Il Baskani Selman Esmerer Agri Dogubayazit sinir karakolunda askerlik görevini yaparken sehit olan Ilkay Atasoy’un ailesini ziyaret etti. Sehit’e rahmet ailesine bas sagligi dilendi.

Saadet Partisi Istanbul Il baskani Selman Esmerer yaptigi ziyaret esnasinda yaninda Saadet Partisi Istanbul Il Yönetim Kurulu Üyesi ve Milletvekili Adayi Erol Urhan, Islam Ince, Esenler Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya ve Ilçe yönetimi bulundu.

Selman Esmerer Ailesine taziyelerini sundu ve tüm terör olaylarini lanetledigini bu olaylarin ülkemizin basina büyük belalar getirdigini ve biran önce terör olaylarinin bitmesi gerektigini söyledi.

Baba Nihat Atasoy’un acili bir sekilde taziye ziyaretlerine tesekkür ederek olayin ayrintilarini Selman Esmerer ve heyetine anlatti ‘’oglunun askere gideli henüz 3 ay oldugunu belirterek Oglumla pazartesi gece saat 11’de görüstüm. Kendisinin herhangi bir sikintisinin olmadigini söyledi. Yalniz terör olaylarina karsi nöbetlerinin çok oldugundan yakindi. Gece saat 03.00’te oglumun kara haberi geldigini belirten Baba Nihat Atasoy bir daha bu olaylarin yasanmamasini temenni ederek terörü lanetledi.



  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu