Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Saadet Partisi Esenler’de Baskanlik Degisimi

Saadet Partisi Esenler’de Baskanlik Degisimi

Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya Istanbul Teskilatlardan sorumlu il baskan yardimciligi görevine getirildi. Yalçinkaya’dan bosalan ilçe baskanligi görevine Hulusi Özbek getirildi.

Saadet Partisi Esenler ilçe baskani Tugrul Yalçinkaya, Basin açiklamasina Gara’da hayatini kaybeden 13 vatandasimizi rahmetle anarak ve Terör örgütünü kinayarak basladi.

Kiymetli basin mensuplarimiz, toplantimiza katilan yönetim kurulu üyelerimiz ve bizleri online yayindan takip eden degerli siyasi parti, STK temsilcileri, kadin erkek her yastan teskilat mensuplarimiz ve siz muhterem Esenlerli kardeslerimiz. Içinde bulundugumuz pandemi tedbirleri sebebiyle bu programimizda sizlerle kucaklasamiyor olmanin verdigi yoksunlugun yaninda Saadet Partisi Esenler Ilçe teskilati olarak çalismalarimiza her zaman oldugu gibi ayni ask ve heyecanla devam ediyoruz.

Rahmetli Erbakan hocamizin 1969 yilinda “bir sabah dogacak kardan aydinlik” diyerek kardelen misali baslatmis oldugu Milli Görüs davamizda, temel esaslarimiza uygun çalisma prensipleriyle yillardir, yasanabilir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya kurmak için kadin, erkek, genç yasli hep beraber çalisiyoruz.

Hulusi Özbek yaptigi açiklamada: ”Esenlerimizde Milli Görüs’ün tek siyasi temsilcisi Saadet Partimizin ilçe baskanliginiyaklasik 10 yildir sürdüren Tugrul Yalçinkaya baskanimizla birlikte nice güzel çalismalara imza attigimiza sizler sahitsiniz. Sadece seçim süreçlerinde degil, Esenlerimizde yasayan yaklasik bes yüz bin insanimiza hizmet için her zaman projeler ve çalismalar yürüttük. Bu çalisma temposunda ülkemizde sürdürülen kutuplasmalara kulak asmadan, hakki söylemek, Hakk’kin ve haklinin yaninda yer alan çalismalari ortaya koymak için yilmadan, süreklilik göstererek teskilatimizda bulunan her bir mensubumuzun ve özellikle hanim kardeslerimiz ve gençlik kollarimizin gayretleri her türlü takdirin üzerindedir.
Çalismalarimizda makam mevki hirsiyla degil, vatan ve millete hizmetin Allah’a hizmet etmek oldugu anlayisini gözeterek, görev istenmez, görev verilir anlayisla ayni davanin mensuplari olarak zaman zaman görev degisiklikleri yasanmaktadir.

Degerli Esenler halkimiz,
Bugün kiymetli basin mensuplarimiz ve katilimcilarimizla pandemi tedbirleri kapsaminda fiziksel mesafeye dikkat ederek bir araya gelisimizin sebebi de böyle bir görev degisikligini ilan etmektir.
Yillardir yürüttügü siyasi ahlaki ve takindigi yapici tavirlarla hepinizin yakindan tanidigi, ilçe baskanligimizi yürüten Tugrul Yalçinkaya bey, Saadet Partisi Istanbul Teskilatlarindan sorumlu il baskan yardimciligina getirilmistir. 09. 02. 2021 tarihinde mahalle, ilçe, il ve genel merkez temayülleri dogrultusunda Tugrul Yalçinkaya baskanimizdan bosalan Saadet Partisi Esenler Ilçe baskanligina, istisareler sonucunda Esenler ilçe teskilat baskanligini yillardir sürdüren Hulusi Özbek seçilmistir.

HULUSI ÖZBEK KIMDIR?

Hulusi Özbek, 1966 Çatalzeytin/Kastamonu dogumlu, evli ve 2 çocuk babasi olan Hulusi Özbek baskanimiz, özel bir sirkette müdür yardimcisi olarak çalismaktadir. Kendisi Milli Görüs camiamizda 29 yildir, ülkemizin ve dünyamizin yasanabilir bir yer olmasi gayesiyle çalismalar yürütmektedir olup çesitli sivil toplum kuruluslarinda ve Saadet Partisi’nde siyasi çalismalarda aktif yer almistir.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı