Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Saadet Partisi Esenlerlilerden çok sert açıklama BASKILARIN VE ZORBALIĞIN DAHASI VAR

Saadet Partisi Esenlerlilerden çok sert açıklama BASKILARIN VE ZORBALIĞIN DAHASI VAR

BU DÜZEN ELBET BİTECEK…!

31 Mart yerel seçimlere yaklaşırken Esenler Dörtyol Meydanında önceki gün garip bir şekilde siyasi POSTER krizi yaşandı.

Meydana hakim bir yerde daha önce asılan Saadet Partisi Esenler Belediye Başkan Adayı İbrahim Bitiş’in posteri değişti. Yerine AKP Adayı M.Tevfik Göksu’nun posteri asıldı.

Bu olay karşısında Saadet Partisi Esenler Adayı İbrahim Bitiş’in fotografı kullanılan ve Edit Esenler adlı sosyal medya hesabından çok sert iki adet paylaşım yapıldı. İlkinde BU DÜZEN ELBETTE BİTECEK açıklaması. İkincisinde ise BASKILARIN VE ZORBALIĞIN DAHASI VAR açıklaması yapıldı.

“Edit Esenler” adlı sosyal medya hesabından paylaşılan çok sert açıklamalar

“Esenler Meydanında Asılan Poster'den Rahatsız Olan Esenler Belediye Başkan Adayı Mehmet Tevfik Göksu, Belediye Başkanlığının Verdiği Güç İle Bina Sahibini Sindirip, Korkutup Belediye Personellerine Söktürmüş ve Aynı Hızda Kendi Afişini Astırmış.. Bu Düzen Elbet Bitecek...!

“Esenler Meydan'daki Poster'den Rahatız Olanlar.. Hangi ara posteri sökmeyi planladınız... Hangi ara ölçüyü alıp baskıya verip astınız.. Kaç gün sizi uykusuz bıraktı bu poster...”



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli