Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Sadullah Ergin “gelen tepkileri anlayışla karşılıyorum”

Sadullah Ergin “gelen tepkileri anlayışla karşılıyorum”

Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen DEVA PARTİSİ Millet Sofrası iftar yemeğine çok sayıda yurttaş ve siyasi katıldı

Haber: Hasan Gürsoy/Mustafa Siviş

Buluşmada DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İBB BAŞKANI Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda siyasi isim konuşma yaptı. Programa katılanlar arasında son dönemlerde milletvekilliği adaylığı ile çok konuşulan ve eleştirilen Sadullah Ergin de vardı. Ergin ile gerçekleştirdiğimiz röportajda dikkat çeken ifadelerde bulundu.

Sadullah Ergin: Parti Tabanından İyi Yorumlar da Gelir Kötü Yorumlar da

Salonda bir kesim tarafından ilgi uyandıran Sadullah Ergin’e sorularımızı yönelttik ve bunlardan en çarpıcı olanıysa “Adaylığınıza CHP tabanından gelen tepkileri nasıl karşılıyorsunuz?” sorusu oldu. 

Ergin bu sorumuza politik şekilde yanıt vererek “Parti tabanından iyi ya da kötü Yorumlar gelebilir. Bunlar demokrasilerde olan şeyler. Açık toplumlarda bunlara açık olmak lazım, gelen tepkileri anlayışla karşılıyorum. Ama o tepkilere de saygı duyuyorum. 

Tabi ki iyi Yorumlar da geliyor, destek de ifade edenler var. Toplumda yaşanmışlıklardan kaynaklanan bazı duygular veya ön yargılar olabiliyor. 

Fakat biz en nihayetinde milletin selameti için bir araya geldik. Biz Türkiye’yi içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtarmak için Millet İttifakı içinden bir araya geldik. 

Eğer yarın bir çıkış yolu arıyorsak, bu birlikteliğe kıymet vermemiz lazım. Çocuklarımızın geleceği için seçimlere kadar bu gibi tartışmaları sandıktan sonra yapmalıyız."

Seçimler için umutlu musunuz? Sorumuza ise; “Kimse olumsuz bir sonuç için çalışmaz. Biz müspet sonuç için çalışıyoruz.”ifadelerinde bulundu. 



  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı