Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Sahin AKP`li Meclis Üyeleri Ile Birlikte EVET Dedi!

Sahin AKP`li Meclis Üyeleri Ile Birlikte EVET Dedi!

Sahin, daha önceki meclis oturumlarinda?544 parsele? agabeylerinin talimatiyla oy verdigi gibi bu seferde, TÜRGEV tarafindan kurulmus bir vakif üniversitesine Esenlerden para aktarilmasiyla ilgili rapora, yine agabeylerinin talimatiyla ve AKP`li meclis üy

Sahin AKP’li Meclis Üyeleri Ile Birlikte EVET Dedi!

Esenler Belediye meclisinin Hazira ayi ilk birlesiminde Ibn Haldun Üniversitesi ile ortak is birligi yapilmasi oylandi. CHP’li meclis üyesi Kemal Sahin, daha önceki meclis oturumlarinda”544 parsele” agabeylerinin talimatiyla oy verdigi gibi bu seferde, TÜRGEV tarafindan kurulmus bir vakif üniversitesine Esenlerden para aktarilmasiyla ilgili rapora, yine agabeylerinin talimatiyla ve AKP’li meclis üyeleri ile birlikte EVET dedi, oy verdi.
  
CHP’li gurup baskani Mustafa Usta’nin muhalefetine ragmen Sahin’in talimatla evet dedigi 3 Nolu raporun hikayesi söyle…

 
Bundan öncede “EVET” demislerdi, bu sefer parali egitime evet dediler.
 Ibn Haldun Üniversitesi (IHÜ) TÜRGEV tarafindan kurulmus bir vakif üniversitesidir. 2015 yilinda açilmis olup, 2017-2018 Egitim yilinda egitime, Basaksehir’deki Güney Kampüsünde baslamistir. Kuzey kampüs olarak da adlandirilan Ibn Haldun Külliyesi ise, Osmanli medrese mimarisi örnek alinarak Basaksehir’de Fatih Terim Stadi’na yakin bir konumda insa edilmistir. Bu vakif üniversitesinin diger özel üniversitelerden bir farki yok. Amaçlari çok para kazanmak, egitimi parali halde sürdürmek ve egitimi ticarilestirmektir.
 
CHP’li Sahin ve akil hocalari olan CHP ilçe Baskani Ütebay ve eski belediye baskan adayi, önümüzdeki dönem meclis üyesi adayi olacagina kesin gözüyle bakilan Aksal Örüklü ve havarileri parti politikalarini takmiyorlar. Partileri parasiz egitim derken bunlar parali egitimden yana oy kullandiriyorlar.
 
Cumhurbaskani ve AKP genel baskani Erdogan`in oglu Bilal Erdogan`in basinda bulundugu Türkiye Gençlik ve Egitime Hizmet Vakfi`nin Ibn Haldun üniversitesine yapilacak yardimlara evet diyen bu akilli ve uyanik CHP’liler bundan öncede hep “EVET” demisler, AKP’lilere biz uyumuyoruz mesajini vermisler.



  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.8 ° / 11.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu