Bugün, 22 Ekim 2024 Salı

Sahin ?Esenler Tarihinin En Çok Önerge Veren Meclis Üyeleriyiz?

Sahin  ?Esenler Tarihinin En Çok Önerge Veren Meclis Üyeleriyiz?

CHP Meclis üyesi Kemal Sahin ?Bakiniz seçildigimiz günden bugüne belki de Esenler tarihinin en çok önerge veren meclis üyeleriyiz. Meclisimizin daha verimli çalismasi ve halkimiza hizmetlerin dogru yapilmasi için çalisiyoruz? dedi.

 Sahin  “Esenler Tarihinin En Çok Önerge Veren Meclis Üyeleriyiz”
CHP Meclis üyesi Kemal Sahin “Bakiniz seçildigimiz günden bugüne belki de Esenler tarihinin en çok önerge veren meclis üyeleriyiz. Meclisimizin daha verimli çalismasi ve halkimiza hizmetlerin dogru yapilmasi için çalisiyoruz” dedi.
 
CHP Esenler ilçe baskani Bülent Ütebay ve CHP esenler Belediye Meclis üyeleri EKM yerel basini bilgilendirme toplantisi düzenledi. Kahvaltili toplantiya CHP Il baskan yardimcisi Aksal Örüklü, Ilçe Baskani Bülent Ütebay, CHP Meclis üyeleri Mustafa Usta, Kemal Sahin ve yerel gazeteciler katildi.
 
Kahvaltili basin toplantisinda yalniz 544 parsel konusulmadi, genelden yerele birçok konunun konusuldugu toplantida CHP Meclis üyesi Kemal Sahin önemli açiklamalarda bulundu.
 

“Esenlerin ve Esenler halkinin haklarini elimizden geldigince koruyoruz.”
CHP Meclis üyesi Kemal Sahin, “Esenler gibi ilçelerde siyaset yapmak zor ama mücadele yapmak çok heyecanli. Muhalefet meclis üyeleri olarak üç kisiyiz, sorunlarin büyük olmasi ve bu sorunlarin tüm kesimleri, parti ayrimi yapmadan herkesi ilgilendirmesi bizi daha çok ve istekli çalismaya motive ediyor. Halkimizin degerli oylari ile seçilenler olarak, hedefimiz ve ilkelerimiz halkimizin ve kamunun çikarlarini gözetlemektir.
 
Sahin “Bakiniz seçildigimiz günden bugüne belkide Esenler tarihinin en çok önerge veren meclis üyeleriyiz. Meclisimizin daha verimli çalismasi ve halkimiza hizmetlerin dogru yapilmasi için çalisiyoruz. Nerede bir eksiklik varsa onun üzerine gidiyoruz. Bazen soru önergelerimizle, bazen hukuki yollarla Esenlerin ve Esenler halkinin haklarini elimizden geldigince koruyoruz.
 
CHP Meclis üyesi Kemal Sahin Toplanti da önemli konu basliklarini su sekilde siraladi
-
Esenler’de bazi yanlis uygulamalar oldu. Egitim alanina bir gecede bir paraka yapildi, yapmayin burasi egitim alani, vazgeçin dedik, vazgeçmediler, mahkemeye tasidik ve o binayi simdi Halk egitim merkezi yaptilar. Yani Esenlere bir halk egitim merkezi kazandirdik.
 -
Özel bir hastane, nüfuzlu birisine aitmis. Ek binasi kaçak mühürleyin dedik, mühürlenmediler. Mahkemeye tasidik…
-
Kaymakamlik eski binasinin üstüne kaçak kat çikmasina göz yumdular, yikim karari için ugrastik, Savciliga suç duyurusunda bulunduk.
-
Geri dönüsümde kaçak, yapanci uyruklu isçiler çalistigini tespit ettik. Uyarilarda bulunduk…
-
Belediyemiz bünyesinde çalisan isçilerimizin “sosyal denge zammi” için meclise önerge verdik, cevabini bekliyoruz.
 
Tüm bu çalismalari ve verdigimiz mücadeleyi Esenler halki için yapiyoruz, bizim siyasi ahlakimizda sahsi düsünce, bireysel çikarlar olmadigi gibi, korkmak ve yilmak yok, kamunun menfaatleri ve halkin çikarlari her seyden önde gelir” dedi.



  • Salı 17.5 ° / 14.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.8 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 18.1 ° / 13.8 ° Güneşli