Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Sahin Kaymakami Ziyaret Etti

Sahin Kaymakami Ziyaret Etti

Esenler Esnaf Odasi Baskani Sükrü Sahin ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Esenler`de kurum ve kuruluslari bilgilendirme turlarina devam ediyorlar.

 Sahin Kaymakami Ziyaret Etti
Esenler Esnaf Odasi Baskani Sükrü Sahin ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Esenler’de kurum ve kuruluslari bilgilendirme turlarina devam ediyorlar.
 
Esenler Esnaf Odasi Sahin beraberinde ki oda yöneticileri ile Esenler Kaymakami Hulusi Sahin’i makaminda ziyaret ettiler. gayet samimi bir havada gerçeklesen ziyarette Baskan Sahin, Esenler Kaymakamina oda olarak yapmis oldugu faaliyetler hakkinda bilgi verdi ve  Esenler esnafinin sikintilarini anlatti. Sahin, Suriyeli mültecilerden rahatsizligini dile getirerek bazi konulardan bahsetti.
 
Suriyelilerin Arapça tabelalarindan rahatsizligini dile getiren Sahin, “ Esenler’in en çaliskan ve örgütlü STK’si bizleriz. Esenler’de birçok etkinlikler yaptik ve Istanbul’un en basarili odasi seçildik. Basari ödülü alan kurum olma serefine eristik. Yönetim kurul üyelerimizle bir bütünlük içinde çalisiyoruz. Suriyeliler isyeri aciyorlar ama bu isyerlerinin Tabelalarinin Türkçe yerine Arapça yazilmasi bizleri rahatsiz ediyor. Mültecilerin isyerleri kontrol edilerek, kayit altina alinmali” dedi.
Esenler Kaymakami Hulusi Sahin ise bu konu ile ilgilenecegini belirterek Esenler’de bulunan her Suriyeli vatandasa 100 TL. Yardimda bulunduklarini söyledi.
 



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli