Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Sahin Mahalleleri ?Hayir? Için Dolasiyor

Sahin Mahalleleri ?Hayir? Için Dolasiyor

CHP Esenler belediye meclis üyesi Kemal Sahin, Pazar günü, bos durmadi, Esenler`in degisik mahallerinde vatandaslarin sorunlarini yerinde dinledi. Sahin, mahallelilere ?Tek adam? rejimine ve anayasa degisiklik teklifine en güzel cevabiniz ?HAYIR ?olsun

 Sahin Mahalleleri “Hayir” Için Dolasiyor

CHP Esenler belediye meclis üyesi Kemal Sahin, Pazar günü, bos durmadi,  Esenler’in degisik mahallerinde vatandaslarin sorunlarini yerinde dinledi.  Sahin,  mahallelilere “Tek adam” rejimine ve anayasa degisiklik teklifine en güzel cevabiniz “HAYIR “olsun dedi.
 
Sahin, “Gittigimiz her yerde, görüstügümüz her yurttasimiz  “Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir!” “Ülkeyi yangin yerine çeviren AKP bedelini ise bize ödetmeye çalisiyor” diyorlar. Yani halkimiz dertli, bu iktidarin dayatmalarindan bir hayli rahatsiz.
Sahin, kahvelerde, sokakta, isyerinde kimi gördüyse, referandumda “Hayir” oyu vermelerini istedi ve bu anayasa sorunlarimizi çözmeyecegi gibi, sorunlar getirecegini anlatti.

"Bu ülke halkindan varligini kayitsiz sartsiz bir kisiye feda etmesini istiyorlar"
Sahin,“Iktidarin Meclis’ten geçirdigi anayasa kim için degistiriliyor? Bu anayasada halk yok. Sadece bir kisi var. O da Cumhurbaskani Erdogan’in ta kendisi. Yasama ve yargi gücünü tek elde toplayan bir anayasanin Türkiye’yi birlestirmeyecegi gibi ayrismaya götürecegini görüyoruz. Bizim için sorun tek basina Recep Tayyip Erdogan degildir. Partisi ne olursa olsun ülkeyi dikta rejimi ile yönetecek olan Baskanlik sistemine karsiyiz.  Dünyanin hiç bir yerinde uygulanmayan tek adam rejimine demokratik söylemlerle kiliflar giydirilmeye çalisiyorlar.   Hayir, bunu yapmayacagiz. Varligimizi bir kisiye teslim etmeyecegiz. Çocuklarimizin yarinlarini bir kisinin iki dudagi arasindan çikacak söze birakmayacagiz. Özgürlügümüzü ve Cumhuriyeti dikta rejimi için feda etmeyecegiz. Bu ülkenin daha fazla demokrasiye, daha fazla özgürlüge ve barisa ihtiyaci var. Bu ülkenin yolsuzlugun ve yoksuzlugun son bulmasina ihtiyaç var. Ama bu ülkenin bir diktatöre ihtiyaci yok. Halkimizi özgürlük için, kardesçe bir arada yasamak için, esit yurttaslik ve laik demokrat bir Türkiye için “Hayir” demeye davet ediyorum”







  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23 ° / 14.8 ° Güneşli