Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Sahin; Yillar içinde edindigimiz tecrübeler bizi aday yapti?

Sahin; Yillar içinde edindigimiz tecrübeler bizi aday yapti?

Esenler Birlesik Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskan Yardimcisi Sükrü Sahin Esnaf ve Sanatkârlar Odasi baskan adayligi için gazetemize yaptigi açiklamada Sanin;?Yillar içinde edindigimiz tecrübeler ile esnafimizin üyelerimizin menfaatine iyi isler yapmak üz

Özay Sali/Gazete Esenler

Sahin; Yillar içinde edindigimiz tecrübeler bizi aday yapti”

Esenler Birlesik Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskan Yardimcisi Sükrü Sahin Esnaf ve Sanatkârlar Odasi baskan adayligi için gazetemize yaptigi açiklamada Sanin;”Yillar içinde edindigimiz tecrübeler ile esnafimizin üyelerimizin menfaatine iyi isler yapmak üzere çiktik aday olduk” dedi.
Esenler Birlesik Esnaf ve Sanatkârlar Odasi’nin Olagan Kongresi Esenler Yadran 2. Dügün Salonu`nda 26 Ocak 2014 Pazar günü saat 13.00’te yapilacak.
 
26 Ocak 2014 Pazar günü saat 13.00’te Esenler Namik Kemal Mahallesi Numara 58`de bulunan salonda yapilacak kongre ile ilgili Oda Baskanvekili ve Baskan Adayi Sükrü Sahin bir açiklama yapti; “Esenler Birlesik Esnaf ve Sanatkârlar Odasi olarak olagan kongremizi Pazar günü yapacagiz. Kongremize yönelik bütün hazirliklarimizi oda yönetimi olarak tamamladik. Su andan itibaren kongre gününe kadar adaylik çalismalarimizi yürütüyoruz. Bilindigi gibi Oda Baskanimiz Sayin Ünaldi Özsoy aday degil. Yillarini verdigi esnafa hizmet ocagindan bu kongre ile ayriliyor. Odamiz birlesik esnaf odasi oldugu için çesitli is kollarindan ve degisik ilçelerde faaliyet gösteren esnaf üyelerimiz var. Kendilerine ulasmaya çalistik ve kongremizden haberdar ettik. Kendilerini bilgilendirdik.


Oda Baskanimiz Sayin Ünaldi Özsoy aday olmayinca baskan vekili olarak ben aday oldum. Benim disimda bildigimiz kadariyla iki aday daha saha çalismalari yürütüyor. Kongre saatine kadar degisen bir seyler olabilir mi bilinmez ama üç adayli bir baskanlik yarisi olacak gibi görünüyor. Hayirlisi olsun. Biz yönetimde geçirdigimiz yillar içinde bize destek verenleri ve güvenenleri mahcup etmedigimize, gerekenleri esnafimiza fayda saglayacak sekilde yaptigimiza yürekten inanarak aday olduk. Yillar içinde edindigimiz tecrübeler ile esnafimizin üyelerimizin menfaatine iyi isler yapmak üzere çiktik aday olduk.

Bu pazar gerçeklestirecegimiz kongreyi bu açidan çok önemli görüyorum. Esnafimizin bu kongrede bana ve belirledigimiz yönetime destek verecegine ve seçecegine inaniyorum. Çünkü biz tüm birlesik esnafimizin sorunlarini gidermek, problemlerini çözmek üzere çalismalar yürüttük. Odamizin kurulus amacina daima bagli kaldik. Esnafimizin haklarini her platformda savunduk ve degisen yasalar hakkinda bilgi sahibi olmalarini sagladik.
 
Kongremizin demokratik bir ortamda geçmesi için elimizden gelen gayreti gösterecegiz. Su an itibariyle edindigimiz izlenim ve duydugumuz iki adaylasan arkadas oldugudur. Olmasi normaldir, seviyeli biçimde yarismak ise demokrasinin bir geregidir. Biz saha çalismalarimizda esnafimiza neler yapacagimizi anlatiyoruz. Demokrasi kültürü çerçevesinde seviyeli çalisma yürüttük ve projelerimizi anlattik. Kongre saatine kadar da anlatmaya devam edecegiz.

Simdiden Pazar günkü kongremizin demokrasi kurallari çerçevesinde geçmesini ve esnafimiza en iyi hizmeti verecek tecrübede olanin seçilecegi bir kongre olmasini dilerim.”

 



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli