Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Saka Bekleneni Veremedi

Saka Bekleneni Veremedi

Anadolu Meclisinde tüm dikkatleri üzerine çeken Bayburtlular Esenler Sube Baskani Fuat Saka mikrofon karsisinda tutulunca salondaki davetlileri sasirtti.

Özay Sali/Gazete Esenler

Saka Bekleneni Veremedi

Anadolu Meclisinde tüm dikkatleri üzerine çeken Bayburtlular Esenler Sube Baskani Fuat Saka mikrofon karsisinda tutulunca salondaki davetlileri sasirtti.

Her firsatta Esenler Belediye Baskanina asigim diyen Saka askini deklare edemedi. Atmosferin ve mikrofonun heyecanina yenik düsen Saka beklenen övgü dolu konusmayi gerçeklestirememesi basta Belediye Baskani olmak üzere solundaki tüm misafirleri sasirtti. 

Esenlerin Sansli Dernekleri Anadolu Meclisinde Boy Göstermeye Devam Ediyor

Esenler belediyesinin düzenledigi “Anadolu meclisi adi altinda etkinlikler hiz kesmeden devam ediyor. Anadolu Meclisinin Bu haftaki konugu Bayburtlular Dernegi idi.

Anadolu Meclisi adi altinda yapilan programin formati  “Bayburtlular Bulusuyor, Komsusuyla tanisiyor” olarak degistigini Bayburt Esenler Sube Baskani Saka konusmasinda Belediye Baskanina hitaben deklare etti.

Bayburtlular Bulusuyor, Komsusuyla tanisiyor programina Esenler Belediye Baskani  M. Tevfik Göksu, Bayburtlular Genel Bsk. Abdurrahman Polat Timur, Esenlerde faliyet gösteren STK temsilcileri, Engelli Dernekleri  ve Bayburtlular yogun katim sagladi.

Anadolu Meclisinin: genelde konuklari il bazinda derneklerin baskanlari ve yönetim kurulu üyelerinden seçilmislerdi. Bu haftaki Anadolu meclisinin konuklarindan Bayburtlular Dernegi Esenler sube baskani Fuat Saka ve ekip arkadaslari alisilmisin disinda tutum sergileyerek salonda bulunanlara ve fotograf karelerine farkli yansidilar.

Kapsam alanina giremeyenler

Esenler de 500’ü askin dernek bulunmasina ragmen, belediyenin bu etkinliklere katilim saglayanlar ve kapsam alanina giremeyenler arasindaki ayrimcilik, hemseriler arasinda kopukluklarin meydana gelmesinin sinyallerini de vermisti. Anadolu Meclisi etkinliklerinden nasiplenemeyen diger hemseri dernekleri Belediyeye ve Baskana ötekilestirildikleri duygulari ile tepkilerin konulmasini gözlemledik.

Bayburtlularin sayesinde Israil özür diledi

Esenler Kültür merkezinde yapilan yemekli geceye katilim yogundu. Gecenin açilis konusmasini yapan Bayburtlular Dernegi Esenler sube baskani Fuat Saka mikrofonu eline aldiginda, kendisinden methiyeler bekleyenler sukutuhayale ugradilar. Saka salonda bulunanlarin bekledigi tesekkür konusmasini yapamadi, ama Ülke sinirlarinin disina çikarak, Bayburtlularin; Somali’de 5 kuyu açtiklarini ve Israillileri dize getirdiklerini, özür dilettiklerini tarihi bir konusma ile dile getirdi. Saka konusmasinin bir bölümünde “Çok heyecanlandim ilk defa Bayburtlularin karsisinda konusuyorum, Kaymakam ve Belediye baskaninin bulundugu ortamlarda çok konustum ve hiç bu kadar heyecanlanmadim.

Bayburtlulara hitap etmek çok zormus, heyecanimda bundandir” ifadelerinde bulundu.

 

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli