Tarih: 08.05.2012 18:28

Saka ESDEF`in Kararini Deldi Geçti

Facebook Twitter Linked-in

Serkan Basut/Mesut Kaya/Gazete Esenler

Saka ESDEF’in Kararini Deldi Geçti

Esenlerde Bayburtlular kültür ve sosyal dernegi Esenler subesi basta olmak üzere ESDEF’e üye olan derneklerin bu yil Esenler belediyesinin dört yol meydaninda düzenledigi ramazan etkinliklerine katilmama karari almisti. Bu karari önce Yozgatlilar Dernegi stant açarak bozdu devamini da Bayburt kültür ve sosyal dernegi getirdi.

Esenlerde düzenlenen ramazan etkinliklerinde her sene belediyenin derneklere verdigi önemi bu sene göremeyen Esenlerdeki STK’lar bu yil ramazan etkinliklerine katilmama karari almisti. Bu karar sonrasinda stantlarda ilk olarak Yozgat Dernegi yerini alarak ESDEF’ten tepki aldi. Dün aksam ise Bayburt kültür ve sosyal dernegi Esenler subesinin Kirsehirler dernek standinda tezgah açarak belediye yetkililerine çorba ikram etmesi ESDEF’in kararinin delinmesine sebep oldu.

ESDEF üyelerinin katilmadigi ve tepki gösterdigi programa. Sadece Kirsehir dernek baskani Nihat Çaliskan katildi. Bayburt Esenler sube baskani Fuat saka ise kendini savunarak Belediye baskani benden çorba istedi bende onun için burada stant açtim dedi. Saka daha öncede Ortopedik Engelliler Dernek standinda çorba yaptirip engelliler adina burada çorba dagitacagiz demisti. Çorba dagitim sirasinda Bayburt dernek pankarti astiran Saka kendi hemserilerinden bile destek göremedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —