Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Aykut Saka, Esenler Belediye Baskani M.Tevfik Göksu’dan Basin Açiklamasi Bekliyor.

Aykut Saka, Esenler Belediye Baskani M.Tevfik Göksu’dan Basin Açiklamasi Bekliyor.

Tekstilkent Tasfiye Grubu Baskani Aykut SAKA, sosyal medya hesabindan “Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu ile Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Ömer Çetinkaya Acil Olarak Basin Açiklamasi Yaparak Bes Soruya Cevap Vermeniz Farz Oldu” diyerek he

SAKA, Tekstilkentte çarsi ve ara blokun disinda muvafakatname olmaksizin gida isyeri açanlarin belediye tarafindan nasil ruhsatlandirilmasi hakkin da 5 soru yöneltti. Içinde mahkeme kararlarinin, Yönetim Planlarinin bulundugu bir takim belgeler yayinladi. Çok ciddi ve belgeli sorular yöneltildigi ve itham edildigi konular hakkinda kamuoyuna bilgi verilmesini talep etti.

Saka’nin Sosyal Medya Hesabindan yayinlanan açiklama..

ESENLER BELEDIYE BASKANI MEHMET TEVFIK GÖKSUESENLER BELEDIYE BASKAN YARDIMCISI ÖMER ÇETINKAYA ACIL OLARAK BASIN AÇIKLAMASI YAPARAKBES SORUYA CEVAP VERMENIZ FARZ OLDU..!

SORU 1: Tekstilkent Galeria-1 Blok No:3 Miss Büfe kiracisi Ömer Faruk Gün ‘’büfe isyeri için site yönetiminden muvafakatname alamadigini, uygunluk belgesini teslim etmedigi zaman adli ve idari makamlarca yapilacak tüm yasal islemleri kabul ettigi’’ 11.08.2016 tarihli yasa disi TAAHHÜTNAME hangi sebeple kabul ederek 11.08.2016 tarihli muvafakatsiz ve itfaiye raporsuz büfe çalisma ruhsati neden tanzim etmektesiniz.

SORU 2: Tekstilkent yönetimi Galeria-1 Blok No:3 isyerine ‘’muvafakatname vermedigi’’ yaziyi 03.06.2021 tarihinde Bakirköy 4.Sulh Hukuk Mahkemesinin 2021/354 Esas Sayili Dosyasinin 08.06.2022 Tarihinde Durusma Tutanagi  Sayin Mahkeme Galeria-1 Blok No:3 isyerine TAHLIYE karari vermesine ragmen bu isyeri hakkinda yasal islemleri neden baslatmazsiniz.

SORU 3: Esenler Belediye Ruhsat ve Denetim Müdürlügü ‘’Galeria-1 Blok No:2 isyerine ait herhangi bir ruhsat kaydi bulunmadigini’’ 09.03.2022 tarihli Ömer Çetinkaya imzali olarak Bakirköy 14.Sulh Hukuk Mahkemesine bildirmesine ragmen çalisma ruhsatsiz oldugu tespit edilen Galeria-1 Blok No:2 isyerini neden mühürlemesiniz.

SORU 4: Galeria-1 Blok No:3 Miss Büfe, No:2 Mini Büfe, No:10 Büfe 32, No:197 Yilmaz Market, Ishani Blok No:8 Ates Büfe, No:11 Sunday’s, Çarsi Blok No:4 Çarsi Market isyerlerine MUVAFAKATNAMESIZ ve ITFAIYE RAPORSUZ hatta Yönetim Planina aykiri çalisma ruhsati verenler hakkinda ‘’evrakta sahtecilik ve nitelikli dolandiriciliktan’’ Bakirköy Cumhuriyet Bassavciligina suç duyurusu neden yapmazsiniz.

SORU 5: Galeria-1 Blok No:3 isyeri 13.07.2022 tarihinde, Çarsi Blok No: 4 isyeri 18.07.2022 tarihinde ‘’yavuz hirsiz ev sahibini bastirir’’ mantigiyla Kanunlari ve Esenler Belediyesini hiçe sayarak ISGAL ETTIKLERI tasinmazlari mahkeme kararina ragmen tahliye etmemek için Istanbul Bölge Adliye Mahkemesine yapilan istinaf basvurusunun arkasinda olan belediye görevlileri ile beraber belediyenize uzanan yolsuzluklari neden arastirmazsiniz.

Sn.Mehmet Tevfik Göksu Tekstilkent sitesinin ihracata açilmasi ve ekonomiye kazandirilmasi için ön cephe VITRIN YIKIMLARI dahil olmak üzere simdiye kadar hiçbir desteginiz olmadi. Kaldi ki; Esenler Belediyesinin yasalara aykiri ve MUVAFAKATNAMESIZ isleri yüzünden site hak ettigi marka degerine ulastirilamadigindan dolayi istifa müessesinin saygin ve onurlu bir kurum oldugunu size ve ekibinize hatirlatarak BES SORUYA BASIN AÇIKLAMASI yapmanizi ve kamuoyu ile resmi makamlari bilgilendirmenizi önemle talep ederiz. 18.07.2022

Tekstilkent özgürlügüne kosuyor..!

Tekstilkent Tasfiye Grubu Baskani Aykut SAKA

 



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli