Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

Sampiyon Okullar Kupasini aldi

Sampiyon Okullar Kupasini aldi

Esenler Belediyesi`nin Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile sporu sevdirmek ve gençlere sporu tesvik etmek amaciyla düzenledigi Okullararasi Spor Müsabakalarinda dereceye giren ögrencilere ödülleri verildi.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Sampiyon Okullar Kupasini aldi

Esenler Belediyesi’nin Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile sporu sevdirmek ve gençlere sporu tesvik etmek amaciyla düzenledigi Okullararasi Spor Müsabakalarinda dereceye giren ögrencilere ödülleri verildi.

Dörtyol Meydani’nda gerçeklesen Egitim Festivali çerçevesinde yapilan ödül törenine; Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, Ilçe Milli Egitim Müdürü Bayram Ercan, Belediye Baskan Yardimcisi Aydin Polat, ilçede egitim ögretim hizmeti veren okullarin müdürleri ve çok sayida ögrenci katildi.

 Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan baslayan törende konusma yapan ilçe Milli Egitim Müdürü Bayram Ercan Toplam 82 bin ögrencinin egitim-ögretim gördügü Esenler’de burslu ögrenci sayisinin da 550 den bin 300’e çiktigini söyledi. Esenlerli ögrencilerin aktif bir sekilde sportif faaliyetlere katildiklarina dikkat çeken Ercan,  7 bin ögrencinin katildigi Okullar Arasi Spor Müsabakalarini örnek vererek 70 ögrencinin dereceler elde ettigini söyledi.

Egitimde Ciddi Mesafe Kat Ettik

Ercan’in ardindan kürsüye gelen Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu ise; 2011- 2012 egitim ögretim yilini bir egitim festivaliyle sona erdirmek istediklerini belirterek, festivale ev sahipligi yapan Dörtyol Meydani’nda bir araya gelen insanlara isaret ederek , “Esenler’deki her bir yüregin ayni heyecanla çarpiyor olmasi çok güzel” dedi. Esenler’de egitimle ilgili çok ciddi mesafe kat ettiklerini anlatan Göksu, “Çocuklarimizi hayata daha donanimli bir sekilde hazirlamak en temel görevimiz” dedi.

Göksu, konusmasinin ardindan beraberindeki protokol ile birlikte futboldan voleybola, satrançtan masa tenisine,  badmintondan hentbola kadar 8 ayri bransta dereceye giren ögrencilere kupa ve madalyalarini verdi.

 



  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 25 ° / 20.1 ° Güneşli