Bugün, 4 Temmuz 2024 Perşembe

Sampiyonlar, Kaymakami Ziyaret Etti

Sampiyonlar, Kaymakami Ziyaret Etti

Wushu Sampiyonalarinda Türkiye ve Avrupa da dereceye giren sporcular Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu`nu makaminda ziyaret ettiler.

Hasan Gürsoy/Gazete Esenler

Sampiyonlar, Kaymakami Ziyaret Etti

Wushu Sampiyonalarinda Türkiye ve Avrupa da dereceye giren sporcular Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu’nu makaminda ziyaret ettiler. 

Wushu Sampiyonalari’nda Türkiye ve Avrupa’da dereceye giren sporcular ile birlikte Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Sema Karabiber, Müdür Yardimcisi Ersan Er ve sporcularin ailelerinden Edip Ulusal ile birlikte Milli Takim Antrenörü Mehmet Erdem Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu’nu makaminda ziyaret ettiler. 

 

Gayet samimi bir ortamda gelisen ziyaret esnasinda sporculari basarilarindan dolayi tek tek tebrik eden Esenler Kaymakami Madenoglu, elde edilen basarilarin Esenler için gurur verici oldugunu belirterek, dereceye giren sporculari çesitli hediyelerle ödüllendirdi.

Türkiye ve Avrupa Sampiyonu oldular

Romanya’nin baskenti Bükres’te düzenlenen Avrupa Wushu Sampiyonasi’nda Mahsun Ulusal ve Hazim Erdem Avrupa 1’ncisi olurken, ayni yarismada Naci Köse ise Avrupa 2’nciligini elde etti.

Türkiye Wushu Sampiyonasi’nda ise Ahmet Baris Türkiye 1’ncisi olurken, Mazlum Ulusal Türkiye n 2’ncis, Murat Erdem ve Kemal Çelik’de Türkiye 3’ncülügünü elde ettiler.



  • Perşembe 29.6 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Cuma 28.7 ° / 22.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı