Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Sarigül Gelmeden Tedirgin Etti

Sarigül Gelmeden Tedirgin Etti

Sarigül`ün kale diye tabir edilen Esenler ve Bagcilardan baslamasi CHP Ilçe Teskilatlarinda hareketlenmenin yani sira rakip siyasi partileri henüz ilçeye ayak basmadan tedirgin etmeye basladi.

Sarigül Gelmeden Tedirgin Etti

2014 yerel seçimlerinde siyasi partilerin çalismalari tüm hiziyla devam ediyor. Seçime girecek tüm siyasi partiler seçim stratejilerini Sarigül’ün IBB adayi olup olamayacagi üzerine kurgulandigi kulislerde hep konusula durdu.

Sisli Belediye Baskani Mustafa Sarigül CHP Istanbul Büyük Sehir Belediye baskan adayligi kesinlesti. Istanbul da seçime girecek siyasi partiler mevcut planlari alt üst oldu. Sarigül’le Istanbul’u CHP alacagi kesin gözle bakilirken, mevcut seçime girecek partilerin çalisma düzenleri stratejilerinin hangi yönde seyredecegi merak edilmeye baslandi.

Sarigül, CHP Istanbul Il binasi önünde partililere yaptigi konusmasinda seçim çalismalarini CHP Istanbul Büyük Sehir Belediye Baskan adayi olarak ilk çalismasini Çarsamba günü aksam Bismillah diyerek Esenler ve Bagcilar`dan baslatacagini müjdeledi.

Ancak Sarigül’ün kale diye tabir edilen Esenler ve Bagcilardan baslamasi CHP Ilçe Teskilatlarinda hareketlenmenin yani sira rakip siyasi partileri henüz ilçeye ayak basmadan tedirgin etmeye basladi.

Esenlerde bir dizi ziyaretlerin yani sira özellikle Esenler Dernekler Federasyonunu (ESDEF) ziyaret edecek olan Sarigül, gerçeklesecek bu ziyarette bir takim kesimler tarafindan dikkatle takip edilecege benziyor.

Özellikle son günlerde ilçemizde STK’lar Siyaset üzerinde taraf olmali mi? Olmamali mi? Tartismasi hararetli bir sekilde takip edilirken, Sarigül’ün Istanbul için muhtemel seçim galibi olarak çikacagi hesabina karsilik STK’larin sergileyecegi strateji nedeniyle ilçede tüm gözleri bu bulusmaya çevirdi.

Gazete Esenler olarak Sarigül’ün Esenler ziyaretini takip ederek siz degerli okuyucularimizi seçim dönemine dair tüm siyasi partilerin çalismalarini tüm yalinligiyla paylasmaya devam edecegiz.

 



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli