Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Sayin Göksu Trabzon Sehrinden Özür Dile!

Sayin Göksu Trabzon Sehrinden Özür Dile!

Bu görevden ya Istanbul seni alir, ya TRABZON!

Ülke genelinde 82 milyon insanimizla birlik beraberlik içerisinde asirlardir yasamis bir medeniyetler sehri Istanbul dünyanin baskenti olmasi münasebetiyle gururumuz sevdamiz 16 milyon insanimizla birlikte TRABZON sehrinin onurlu insanlari tarafindan sevgi harciyla harmanlanmis ve herkesin kendinden bir parça buldugu sehirdir Istanbul.

Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu 13.05.2019 tarihli bir iftar programi sonrasinda Esenler Meydaninda halka hitap ettigi bir konusmasinda Istanbul belediye baskanligi seçimleri üzerinden politika üreterek TRABZON Sehrini ( PONTUS ) imalari ile bile bile Trabzonlulari hedef alan konusmasi sonrasinda ülke genelinde infaal’e yol açmis.

Sosyal medya hesaplarinda genis yer bulmus, IBB Meclis toplantisi ardindan TBMM gündeminde yer almis olup, hatta siyasi parti liderleri ile Milletvekilleri tarafindan bile zaman zaman tartismalara müdahil olunmasi bu konuyu ülkenin bir numarali gündemi haline getirerek ulusal basinda ve kamuoyunun en üst siralarinda sürekli yer almasina sebep olmasina ragmen Mehmet Tevfik Gösu’nun özür dilememekteki Israri Trabzon vatandaslarinda sert tepkisine sebep olmus. Hatta gerilimin sürekli tirmanmasina ve de yükselmesine sebep olmaktadir.

Bu geçen zaman zarfindan yurt disi ve yurt içinde birçok Trabzon dernek ve Federasyonlarinin yazili basin açiklama ve tepkilerini görmezden gelen ve buna ragmen özür dilememekte israr etmekte olan Sayin Mehmet Tevfik Göksu kisisel ihtirasinin kurbani oldugu gerçegini bir kez daha anlamak hasil olmustur.

Lakin Ak Partinin Istanbul Büyük Sehir Belediye Baskanligi seçim basarisizligi ile karsilasarak seçimi kaybetmesi halinde faturanin Esenler Belediye Baskani olarak kendisine kesilecegini neden görmezden geliyor.

24/05/2018 demedi demeyin Bu Ülkende TRABZON Faktörü Çok Önemli, seçim kaybederek bunun Bedelini Ödemek Zorunda Kalabilirsiniz!

Haber; Senol Özyurt

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli