Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

SEÇİM SONUÇLARI NE DİYOR

SEÇİM SONUÇLARI NE DİYOR

Seçim üzerinden nerede ise 1 ay geçti. Sonuçlar üzerinden kanaatimce hiçbir siyasi oluşum gerekli dersi çıkartmıyor, daha doğrusu çıkartmak istemiyor.

Seçim sonuçları beklediğimiz minvalde, hatta biraz doz aşımı ile gerçekleşti.

Süleyman Demirel’in söylediği, kaynamayan tencerenin deviremeyeceği iktidar yoktur sözünün bir tür yansımasıdır seçim sonuçları.

Seçim sonuçları, tek adam dayatmalarına, şark kurnazlığı ile verilen illegal hükümlere bir tepkidir!

Seçim sonuçları, millet ittifakı yapıp bundan cayanlara, milletin ittifak ile tokadıdır. Boyumun ölçüsünü görmek istiyorum ukalalığına al boyunun ölçüsü cevabıdır.

Seçim sonuçları, ittifak yapın diyenleri dinlemeyip, basit hesapların arkasına sığınan kasaba siyasetçilerine, laf hokkabazlarına, koltuk işgalcilerine düşün milletin yakasından demektir.

Seçim sonuçları, ceket koysam kazanırım pervasızlığına had bildirme operasyonudur. Kimseyi takmam bildiğimi okurum cahilliğine gününü gösterme çalışmasıdır.

Seçim sonuçları, araç israfına, din pazarlamacılığına, vatan millet ayaklarına gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz demenin kibar yoludur.

Seçim sonuçları, Atı Alan Üsküdarı Geçer pişkinliğine, Armut Piş Ağzıma Düş hazırcılığına, Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu saçmalıklarına geçte olsa verilen bir cevaptır.

Seçim sonuçları, halkımızın hala tepki ile oy verdiğini bu yüzden sosyoloji ve psikolojiyi doğru okumak gerektiğini göstermektedir.

Seçim sonuçları, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ektiği tohumların biçilme zamanıdır. Her ne kadar zorlu olan millet ittifakı bileşenlerinden İYİ PARTİ-DEVA ve birazcık GELECEK Partilerinin cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarından sonra yakışıksız hareketleri ile pek anlaşılmış olmasa dahi millet ittifakının milleti kaynaştırması bu sonucu doğurmuştur. Bunun kıymetini bilmeyenleri sandığa gömmüş boyunun ölçülerini vermiştir.

Seçim sonuçları, CHP ye jakobenlikten kurtulur halkçı olursan millet ittifakı ve İbrahim sofrası yolunda iktidar olursun demiş ama popülizme bulaşma uyarısını da yapmıştır!

Seçim sonuçları, RTE ve AKP ye yoruldunuz, gereksiz strese yol açtınız ve çok söylediğiniz ehliyet ve liyakat çizgisinden çok uzaklaştınız bir dediğiniz bir dediğinizi tutmaz oldu demiştir.

Seçim sonuçları millet ittifakının millet nezdinde anlamlı olduğunu, cumhur ittifakının konjonktürel ve gereksiz olduğunu ortaya koymuş bu da Bahçelinin arabesk eşliğinde sızlanmasına neden olmuştur.

Seçim sonuçları, kısaca milletin, patron benim son kararı ben veririm demesinin yansımasıdır. Seçim sonuçları, milletin hala arayış içinde olduğunu, kimsenin çantada keklik görmemesi gerektiğinin ilanı olmuştur.

Tabi ki duymak ve anlamak isteyenlere söylenmiştir. Yoksa kör göze parmak soksak ta anlamak istemeyen anlamayacaktır.



Anahtar Kelimeler: SEÇİM SONUÇLARI DİYOR
  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false