Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Sehir Ve Düsünce`nin Yeni Sayisi Çikti

Sehir Ve Düsünce`nin Yeni Sayisi Çikti

Türkiye`nin ilk Sehir ve Düsünce Dergisi, ikinci sayisiyla okuyucusuyla bulustu. ?Sehir Hukuku? konusunun ele alindigi ikinci sayi, bu konuda fikir sahibi olmak isteyenler için bir basvuru kaynagi niteliginde.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Sehir Ve Düsünce’nin Yeni Sayisi Çikti

Türkiye’nin ilk Sehir ve Düsünce Dergisi, ikinci sayisiyla okuyucusuyla bulustu. “Sehir Hukuku” konusunun ele alindigi ikinci sayi, bu konuda fikir sahibi olmak isteyenler için bir basvuru kaynagi niteliginde.

Esenler Belediyesi Sehir Düsünce Merkezi tarafindan yayin hayatina baslayan Türkiye’nin ilk Sehir ve Düsünce Dergisi, ikinci sayisiyla okuyucusuyla bulustu. Sehre dair kalici düsünceler ve çözümler üretmek ve kent meselelerine yaklasirken gelenegin birikimi ile gelecek arasinda saglam bir bag kurmak amaciyla hayata geçirilen Esenler Belediyesi Sehir Düsünce Merkezi’nin ayni adla hayata geçirdigi Sehir ve Düsünce Dergisi’nin ikinci sayisinda “Sehir Hukuku” konusu ele aliniyor.

Ilk sayisi Mayis ayinda yayimlanan ve 4 ayda bir okuyucuyla bulusan Sehir ve Düsünce Dergisi’nin ikinci sayisi; Esenler Belediyesi’nden, belediyenin ek hizmet binalarindan, Esenler Belediyesi Sehir Düsünce Merkezi’nden, Esenler Belediyesi Gençlik ve Bilgi Evleri (ESGEV)’nden ve kütüphanelerden ücretsiz olarak temin edilebiliyor.  

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli