Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

Sehit polis Hamit Sahin Yesil Cami`den ugurlandi

Sehit polis Hamit Sahin Yesil Cami`den ugurlandi

Içimiz yaniyor, yüreklerimiz kaniyor. Besiktas`ta yasanan bombali terör saldirisinda sehit olan polis memuru Hamit Sahin`i Güngören, Yesil Camii`nden on binler teröre lanet okuyarak son yolculuguna ugurladi.

 Sehit polis Hamit Sahin Yesil Cami`den ugurlandi
 
Içimiz yaniyor, yüreklerimiz kaniyor. Besiktas’ta yasanan bombali terör saldirisinda sehit olan polis memuru Hamit Sahin’i Güngören, Yesil Camii’nden on binler teröre lanet okuyarak son yolculuguna ugurladi.
 
Aslen Bayburtlu olan ve Güngören Belediye Baskan Yardimcisi Ensar Özcan`in yakini olan Sehit Hamit Sahin`in cenazesi, bugün Güngören Gençosman Yesil Camii’nde kilinan ögle namazindan sonra Sahin’in on binleri bulan sevenleri, polis arkadaslari ve Esenler halki yogun katilimla son yolculuguna ugurladilar.
 

Cenazeye katilim yogundu, Siyasi partilerin Esenler ve Güngören ilce baskanlari ve yöneticilerinin yani sira, devlet protokolünün hazir bulundugu cenaze töreninde duygu dolu anlar yasandi.    
 
23 yasindaki sehit polis Hamit Sahin`in, ögle namazina müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan Bayburt merkeze bagli Sorkunlu Köyü`nde topraga verilecegi ögrenildi.



  • Perşembe 22.5 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu