Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

Sehit Polis Memurunun Cenazesi Kayseri`ye Gönderildi

Sehit Polis Memurunun Cenazesi Kayseri`ye Gönderildi

 

 

 

Törene, Istanbul Emniyet Müdürü Selami Altinok, Esenler Belediye Baskani Mehmet Teyfik Göksu ile çok sayina emniyet mensubu katildi. Yapilan konusma ve dualarin ardindan sehit Murat Boyraz`in cenazesi topraga verilmek üzere memleketi Kayseri`ye gönderildi.

Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügü Önleyici Hizmetler Büro Amirligi`ne görevli 5 yillik polis memuru Murat Boyraz, dün gece kaza yapan meslektaslarini hastaneye götürmek için ekip araciyla yola çikmis, Vatan Caddesi üzerinde yaptigi kazanin ardindan sehit olmustu. Bu gün Bezmialem Vakif Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi`nde alinan Murat Boyraz`in cenazesi, görev yaptigi Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügü`ne getirildi. Emniyet Müdürlügü bahçesinde yapilan cenaze törenine Istanbul Emniyet Müdürü Selami Altinok, Esenler Belediye Baskani Mehmet Teyfik Göksu ile çok sayida emniyet mensubu katildi.

Trafik kazalari konusunda meslektaslarini uyaran Istanbul Emniyet Müdürü Selami Altinok "Tüm meslektaslarima hem ricam hem talimatimdir. Trafik kurallarini uygularken, trafik noktasinda biz herkesten daha fazla dikkat edecegiz. Hiç kimsenin trafikte cani yansin istemiyoruz. Kimsenin ocagina ates düssün istemiyoruz. Herkes daha dikkatli olmali. Hirsizin katilin pesinden kosarken bile, gerekirse trafik kazasi yapmamak için, kaçmalari pahasina dikkatli olmamiz lazim. Hirsizi, katili sonradan yakalariz ama hayatimizi geri getirebilme sansimiz yok. Sehit olan arkadasimiza Allah`tan rahmet diliyorum" dedi. Yapilan dualarin ardindan Murat Boyraz`in cenazesi meslektaslarinin omuzlarinda tasindi. Murat Boyraz`in cenazesi topraga verilmek üzere memleketi Kayseri`ye gönderildi.

Sehit Polis Memurunun Cenazesi Kayseri`ye Gönderildi

Esenler`de kaza yapan meslektaslarini ekip araciyla hastaneye götürmek isterken Vatan Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasinda sehit olan 25 yasindaki Murat Boyraz için Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügü önünde cenaze töreni düzenlendi.



  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 25 ° / 20.1 ° Güneşli