Bugün, 28 Eylül 2024 Cumartesi

Şengül Akkaya Altun “Partimizi önce 2028 yılında sonrada ilçemizde iktidara taşıyacağız”

Şengül Akkaya Altun “Partimizi önce 2028 yılında sonrada ilçemizde iktidara taşıyacağız”

CHP Esenler kadın Kolları Aday adayı Şengül Akkaya Altun “Partimizi önce 2028 yılında iktidara taşıyıp sonrada ilçemizde iktidara taşıyacağız.

Çünkü inancımız var kadromuz hazır. Biz kadın kolu yönetici arkadaşlarımızla 10 yıldır Esenlerin sokaklarını karış karış gezdik. Azimle kar kış demeden Çalıştık” dedi.

2 Haziranda yapılacak olan CHP Esenler Kadın kolu başkanlığı seçimlerinde CHP Esenler kadın Kolları Başkan Yardımcısı Şengül Akkaya Altun Kadın kolu başkanlığı adaylığını ilçe merkezinde yoğun bir katılım ile açıkladı.

Programa CHP Esenler ilçe başkanı Cemal Kaya, eski ilçe başkanı Bülent Ütebay, Meclis üyeleri, CHP Esenler Kadın kolu başkanı Meryem Karaboya, eski kadın kolları başkanlarından, Nesrin Eroğlu, Selma Altun, CHP Esenler Gençlik kolu başkanı Atakan Koç, diğer kadın kolu başkan adayı Nezahat Atasoy Eski ve yeni İlçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra partililer katıldı.

CHP Esenler kadın Kolları Başkan Yardımcısı Şengül Akkaya "Merhaba Cumhuriyet Halk Partisi değerli Emekçileri Merhaba Umudun ve ümidin Partisi Cumhuriyet Halk Partisi yoldaşlarım.

Ben CHP Esenler kadın Kolları Aday adayı Şengül Akkaya Altun, CHP Esenler kadın Kolları Aday adayı açıklamam programıma hoş geldiniz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Dayanışmayı çoğaltmaya devam etmek için Özgürlüğü eşitliği Demokrasiyi büyütmek için Partimize üye olan ve olmayan kadınlarımızı kucaklamaya geldim. Esenlerde Partimiz her geçen gün büyüyor. Omuzlarımıza büyük bir sorumluk inancıyla ülkemizi tek adam rejimi çürümüşlüğünden kurtarıp,

Partimizi önce 2028 yılında iktidara taşıyıp sonrada ilçemizde iktidara taşıyacağız. Çünkü inancımız var kadromuz hazır. Biz kadın kolu yönetici arkadaşlarımızla 10 yıldır Esenlerin sokaklarını karış karış gezdik. Azimle kar kış demeden Çalıştık. Bundan sonrada her sokağı her mahalleri çalışarak hep birlikte Esenlerde 30 Yıllık AKP Saltanatına son vereceğiz. Birbirimiz kırmadan incitmeden Esenlerde Partimizi büyüterek İktidara taşıyacağız.

 

Biz kadınlar Dörtyol Meydanında İstanbul Sözleşmesinden Vazgeçmediğimiz haykırdık. Biz kadınlar yerelde birlikte ne kadar olup kuvvetli olursak genelde de Güçlü oluruz Partimizi daha çabuk iktidara taşırız.

25 Yıllık kamusal çalışma hayatımdan dolayı Partime üye olamadım ama alanlarda meydanlarda her haksızlığa karşı durarak partime hizmet ettim. 1968 yılından beri Esenlerde ikametkah ediyorum. Aynı zaman Radyo Umut Kurucusuyum. Noter Emeklisi olduktan sonra Kadınların toplumsal ve siyasi hayatta daha etkin rol alarak mücadele etmek için partimin saflarına katıldım. Bu 22 yıllık AKP Saltanatına kara düzenine karşı Cumhuriyet Halk Partisi birlikte son vereceğiz.

 

Ülkemizde her gün 2 Kadının öldürüldüğü kadına şiddetin arttığı Tacizin arttı bu dönemde meydanlarda haykıracağız. Hak Hukuk Adalet Demokrasi Eşitlik Özgürlük arayışımız hep sürdü bundan sonrada sürecek. Siyaset Kadın olmak zor, bu onurlu mücadeleyi vermek için önce gönlünüze sonrada oyunuza talibim.

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler kadın Kolları Yardımcılığım döneminde çok başarılı genel seçim ve yerel seçimler sürecini gerçekleştirdik. Bu süreçte yürüttüğüm Kadın Kolu Başkan Yardımcığımdan partimin neferi olarak tekrar Cumhuriyet Halk Partisi Esenler kadın Kolları Aday adayı olduğumu açıklıyorum. Ben birilerinin adayı değil, tüm Cumhuriyet Halk Partisi Esenler ilçe örgütümün adayıyım Esenlerde kadınlarımızın sesiyim kulağıyım.

Emek en yüce değerdir.”

Konuşmasının sonunda partililer Şengül Akkaya Altun’u tebrik ederek, aile fotoğrafı çektirdiler.



  • Cumartesi 27.1 ° / 19.7 ° Güneşli
  • Pazar 26.3 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 15.9 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu