Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

SENOL ÖZYURT’DAN KÜÇÜKÇALIK’A DÖRT YIL KADAR BÜYÜK BIR ZAMAN GEÇTI!

SENOL ÖZYURT’DAN KÜÇÜKÇALIK’A  DÖRT YIL KADAR BÜYÜK BIR ZAMAN GEÇTI!

Tekstilkent Kooperatif Yönetim Kurulu Baskanligi görevine 03.04.2016 tarihli genel kurulda usule aykiri olsa da seçilmis, akabinde ortaklar tarafindan genel kurul iptal davalari açilmis olmasi ile davalarin devam etmesi ve kesin karara baglanmadigi sürec

YASAR KÜÇÜKÇALIK YÖNETIMINE DOSTANE UYARILAR!

Tekstilkent’te bütün var olus sebebiniz TEKSTILKENT KOOPERATIFI gelirleri üzerinden ortaklara sunulmasi gereken hizmetlerin olagan üstü harcamalarla fatura etmek ,giris çikislarin bedava olan kente yasaya aykiri EMPARK otopark hizmeti adi altinda haksiz kazanç elde etmek ,ortak gayrimenkuller ile ortak alan gelirleri üzerinden saglanan gelirlerin ortaklar yararina kullanilmamasi ve 4006 kat malikli 3136 oragindan toplanan aidatlarin nasil ve nereye harcandigina dair genel kurullarda ortaklara hesap vermekten uzun süredir kaçmak Yasar Küçükçalik yönetimine asla yarar saglamayacak olup , ilgili 1163 sayili kanun kapsaminda yönetim ve denetim kurulu üyelerinin kisisel hatalarindan kendileri sorumlu oldugundan er yada geçek hesap vermekten kimse korkmasin.

TEKSTILKENT IÇIN NE YAPTIN!

Tekstilkent Kooperatifi Genel Kurullarinda ben Türkiye’nin en büyük is adamlarindanim, benim burayi yönetecek vaktim yok, bu islerin okulu var bu isleri onlar yapiyor seklinde konusmaniz hala kulaklarimizda çinliyor, genel kurullarda çikip bana her hangi bir kooperatif ortagi gibi muamele yapamazsiniz demeyin! Çünkü elinizde yasal bir yetki yokken yaptiklariniz gelecek zamanda yapacaklarinizin bir göstergesi sayilir. Bu güne kadar elle tutulur, gözle görülür ve avuca sigacak ne yaptiniz sorusuna yasal bir cevap vermeniz oldukça zorlasti. 

GENEL KURUL NE ANLAMA GELIYOR!

Saglikli adil sartlarda 1163 sayili kooperatifler kanunu kapsaminda yasaya uygun olarak gerçeklesen bir genel kurulda usule uygun gündem maddelerine iliskin alinan kararlar ortaklarin görüsü demektir. Genel kurullarda bütçe yapma yetki alamayip ibra olamasam da mücadeleme devam ederim yaklasimindan vazgeçin.

TEKSTILKENT ORTAKLARI NEDERSE O DEMEK YAKISIR!

Tekstilkent Kooperatif ortaklari genel kurulda görüsülen gündem maddeleri hakkinda yapilan oylama sonucunda kooperatif ortaklari ne derse o demek yakisir onurlu insanlara,1163 sayili kooperatifler kanunu kapsaminda gerçeklesen genel kurullarda aldigimiz yetkiler kapsaminda sunu yaptik bunu yaptik diye patir patir yasal icraatlarinizi saymaniz gerekir.

Yasar Küçükçalik Yönetimi Ne Yapiyor Hukuksuzlugun Kanunsuzlugun Içinde Boguluyor.



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli