Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Senol Özyurt Kimdir?

Senol Özyurt Kimdir?

1970 Istanbul dogumlu aslen trabzonlu Evli 4 çoçuk babasi ilk orta egitmini yasadigi Gaziosmanpasada okuduktan sonra 1988 yilinda Vefa Poyraz Lisesi bitirdi. Istanbulda birçok sivil toplum kuruluslarinda görev yapti.

 Senol Özyurt Kimdir?

1970 Istanbul dogumlu aslen trabzonlu Evli 4 çoçuk babasi ilk  orta egitmini yasadigi Gaziosmanpasada okuduktan sonra 1988 yilinda Vefa Poyraz Lisesi bitirdi. Istanbulda birçok sivil toplum kuruluslarinda görev yapti.

Bunlardan  Gaziosmanpasa Trabzonlular Dernegi Yönetim Kurulu Üyesi, Istanbul Trabzon Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Turgut Özal Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi Okul Aile Birligi Denetim Kurulu Üyeliklerinde bulundu. Bir süre özel firmalarda çalistiktan sonra kendi isini kurarak (1997 -2018 Terzioglu Otomotiv Turizm Nakliyat ve Insaat Sanayi ve Dis Tic.Ltd.Sti.) Otomotiv Alim Satim Danismalik, Emlak Danismalik,Insaat  Gayrimenkul Danismanlik, Otomotiv Yol Yardim Kurtarici Hizmetleri yani sira sosyal medya üzerinden arastirma gazetecilik yapmaktadir. Esenlerde bulunnan Tekstilkent Kooperetif hakkinda sayisiz makaleleri bulunmaktadir. Kooperetifler ile ilgili mevzuati çok bilmekte olup bundan sonra arastirma gazeteciligini Gazete Esenlerde köse yazarligi olarak devam edecektir.

 

E-mail : terzioglu61@hotmail.com.tr



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli