Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

SERRE EVET DIYEMEYIZ

SERRE EVET DIYEMEYIZ

Sayin Cumhurbaskani `HAYIRDA HAYIR VARDIR` yazimizi okumus olmali ki hayirda hayir yok demis, pesine de hayir oyu vermek serre rizadir demis!

SERRE EVET DIYEMEYIZ

Sayin Cumhurbaskani "HAYIRDA HAYIR VARDIR" yazimizi okumus olmali ki hayirda hayir yok demis, pesine de hayir oyu vermek serre rizadir demis!

Bu söylem mevcut durumun ser oldugu anlamina gelir, unutmuslar!

Cumhurbaskanligi sistemi sahsi ihtirasin ürünü degil demisler ama proje bana ait dediklerini, kendi adamlari propaganda yaparken Reis baskan olacak diye yapiyor ve sistem tek adamligi getiriyor bunu da unutmuslar!

Unuttugu önemli bir sey de terk ettigi, kendisini yetistiren eski Hocasi Necmettin Erbakan`in: "……….. hidayeti kararir, hayirla serri ayiramaz, hayir diye serre hizmet eder ve böylece de faydali is yapacagina zararli hale dönüsür" sözü olmali.

Tulumbanin suyunu bitirmek, BOP es baskanligi, Fetoya ne istediler de vermedik, Kürt Açilimi ve Oslo süreci gibi serli isleri yapanlarin hayir ve ser algisinda sorun oldugu asikârdir zaten.

Devletler ve sistemler kisiler ile malulüdür! 14 yillik iktidari boyunca isleri içinden çikmaz hale getirip, yeni sistem arayisina girip, yeni sistemin neler getirdigini anlatmak yerine bu milletin evlatlarina hayir dedigi için ithamlarda bulunup serle itham etmek de bir baska açidan serre hizmet anlamina gelir, çünkü bu söylem birlestirici degil ayristiricidir! Algi yapacagim diye izaha muhtaç sözleri kürsülerden söylemek pek hayirli bir davranis degildir!

Sayin Bahçeli de daha önce söylediklerini unutmus yeni yeni piskevüt hesaplari yapmaya baslamis, devlet yazip yazidan "d" ve "l" harflerini çikartip evet demeye getirmis. Sayin Kurtulmus, Soylu, Tugrul Türkes, Yigit Bulut ve Bahçeli gibi kötü dedikleri seye adam akilli bir izahat yapmadan destek oluyor olmalari bile evet dememek için basli basina bir gerekçedir.

Sayin Devlet Bahçelinin unuttu ise hatirlatalim "Devlet" dedigi sey:

Dirayet

Ehliyet

Vesayet

Liyakat

Emniyet

Tarih demektir.

Evet demek için dirayet ve liyakati ortadan kaldiranlar bu millete en büyük serri yapmaktadir!!!

Ensesi kalin aktif bir troll biz hayir diyenlerin hepsi terörist demiyoruz ama bütün teröristler hayir diyor gibi kendince bir mantik kurgulamis ve içi bos evet algisina aklinca hizmet etmeye çalismis. Bizde evet diyenlerin hepsi hirsiz, isbirlikçi, madik yiyen, hortumcu, köse dönücü demiyoruz ama bu sifatlara haiz tanidigimiz tüm dönekler evet dedigi için hayir diyor da degiliz!

Hayir demenin hayirli olduguna inandigimiz için hayir diyoruz. Sistem denen seyin "s" si bile olmadigi, gündem olusturup zaman kazanma adina ülkenin birikimlerinin heba edilmesi olarak görüyoruz.

Hayir ve ser ayirimini saglikli yapamayan, tulumbanin suyunu bitiren bu zamana kadar bir dedigi bir dedigini tutmayan, kandirilan mevcut iktidarin bu ülkeye bir sey veremeyecegini, ekonomiyi düzeltemeyecegini, sistem diye getirdikleri seyin pansuman bile olmadigini bildigimiz için hayir diyor ve bu hayrin hayirli olduguna inaniyoruz.

Hayirda hayir oldugu, evetçilerin evetti anlatmak yerine milleti ayristirmayi tercih etmelerinden bellidir.



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli