Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Seven, ?Bu Karmasik Ortamda Kal Saglikli Kalabiliyorsan`

Seven, ?Bu Karmasik Ortamda Kal Saglikli Kalabiliyorsan`

Esenler`in Bakirköy Belediyesine bagli oldugu dönemde eski Temizlik Isleri Müdürü Zafer Seven ?Türkiye birçok alanda oldugu gibi saglik alaninda da çag atladi? diyorlar, bir gün bizlerle gelsinler hastanelerdeki durumu bir görsünler? dedi.

 Seven, “Bu Karmasik Ortamda Kal Saglikli Kalabiliyorsan"

Esenler’in Bakirköy Belediyesine bagli oldugu dönemde eski Temizlik Isleri Müdürü Zafer  Seven ”Türkiye birçok alanda oldugu gibi saglik alaninda da çag atladi” diyorlar,  bir gün bizlerle gelsinler hastanelerdeki durumu bir görsünler” dedi.

Uzun süreden beri yakalandigi hastaligi yenmek için yasam mücadelesi veren Seven ile hastaligi ve saglik problemi hakkinda gazetemize açiklamada bulundu. Saglik sektöründe yasanan olumsuzluklara tepki gösteren Seven“ hastaliklari yenmek kolay, ama bu düzenin çarpikliklarini yenmek ve bugünlerde yasadigimiz kirliliklerin üstesinden gelmek çok zor” diye ifade etti.

“yillarca Esenler, Güngören ve Küçükçekmece Ilçe sinirlarimiz içinde halkimiza temizlik hizmeti sunduk”

Seven, “yillarca Esenler, Güngören ve Küçükçekmece Ilçe sinirlarimiz içinde halkimiza layik ideal yasam standartlarina uyumlu, toplum ve çevre sagligi açisindan etkin bir temizlik hizmeti sunmak ve yürütmek için ekip arkadaslarimla çalistim. Halkimiza; hizmeti en kolay, yerinde ve  en iyi bir biçimde vermek için çalismalarimizi özverili bir anlayisla yaptik. Yaptigim hizmetlerden dolayi gururluyum, onurluyum. Bugünlerde hastanelerde bazen hasta kuyruguna girerek, bazen es, dost ve arkadas dayanismasiyla sagligima kavusmaya çalisiyorum” diyerek yasadigi sorunlari dile getirdi.

 “bir gün bizlerle gelsinler hastanelerdeki durumu bir görsünler”

Sektördeki ciddi sorunlarin olduguna vurgu yapan Seven devamla; “Türkiye’nin, kötü bir siyasi anlayisin elinde her geçen gün büyüyen sikintilarla, acilarla iç içe geçmis durumda oldugunu görüyorum, üzülüyorum. Türkiye, zaman zaman siyasetçilerin ifade ettigi gibi ’iyi yönetilmiyor, hatta Türkiye artik hiçbir sekilde yönetilmiyor. Iktidardakiler ve yandaslari basin yolu ile beyanat veriyorlar,”Türkiye birçok alanda oldugu gibi saglik alaninda da çag atladi” diyorlar,  bir gün bizlerle gelsinler hastanelerdeki durumu bir görsünler.”

“Görmüyorlar, görsünler, Vatandasin, Sorunlari her geçen gün çogalmakta”

Yillarca Belediyede Temizlik hizmeti verdik, ama sikintilar yasamadik diyerek Havuz medyasina seslenen Seven “Özellikle yandas olmus havuz medyasina sesleniyorum, Hastalarin, hasta yakinlarinin ve saglik çalisanlarinin ne kosullarda hizmet altiklarini ve hizmet verdiklerini. Görmüyorlar, görsünler, Vatandasin, Sorunlari her geçen gün çogalmakta. Madalyonun görünen yüzü hos da, görünmeyen yüzü hiç de hos degil her geçen gün büyüyen sikintilarla, acilarla iç içe geçmis durumdayiz, bu karmasik ortamda yasa yasaya bilirsen. Kal saglikli, saglikli kalabiliyorsan" diye konustu



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli