Sevilay Yükselir, Safak Pavey`den özür diledi

Sevilay Yükselir, Safak Pavey`den özür diledi

Pazar günün yayinlanan yazisinda `Sali günü Safak Pavey`in maskesinin indirecegim` diyen Sevilay Yükselir, bugünkü kösesinden Pavey`den özür dileyen bir yazi yayimladi.

Sevilay Yükselir, Safak Pavey’den özür diledi

Pazar günün yayinlanan yazisinda ’Sali günü Safak Pavey’in maskesinin indirecegim’ diyen Sevilay Yükselir, bugünkü kösesinden Pavey’den özür dileyen bir yazi yayimladi.
05 Kasim 2013 Sali, 10:37:56
Sevilay Yükselir, Safak Pavey’den özür diledi
Safak Pavey’in türbanli vekillerin Meclis’e geldikleri gün yaptigi konusmayla ilgili çok tartisilan bir tivit atan Sabah gazetsi yazari Seviley Yükselir, bugünkü köse yazisinda ilginç bir hamle yaparak Pavey’den tekrar özür diledi. 
 
Sevilay Yükselir`in Safak Pavey yorumu Twitter`i ayaga kaldirdi!
 
Pazar günkü yazsinda “Bu konu burada bitmez! saliya, o gün de bitmezse çarsambaya devam edecegim ve Safak Pavey`in yalanlar üzerinden gelistirdigi politikasinin maskesini düsürecegim. Ve öyle belgeler, fotograflar koyacagim ki bütün Türkiye bir gerçegi görüp neyin ne oldugunu çok iyi anlayacak!” diyen Yükselir’in beklenmedik özür yazisi sosyal medyada da yeni bir tartisma baslatti. 
 
Iste Sevilay Yükseli’in bugünkü yazisi: 
Bir fikir tartismasina asla karistirilmamasi gereken bir söylentiyi bos bulunup dillendirdigim için insani açidan büyük bir azap içindeyim. Ve bu yüzden de çiktigim yolda aslinda tek amacimin Safak Pavey`in siyasi durusunu elestirmek oldugunu ispat etmek adina atacagim her adimin beni daha çok yaralayacagini fark ettim. Sunu gördüm ki iki gündür; ne kadar hakikatli, ne kadar hakkaniyetli olsam da, bir gaflete düsüp attigim o tweet Pavey ve onun siyasi durusu ile ilgili yazacagim her satiri önyargiya mahkûm kilacak. Daha önce de dilemistim kendisinden. Bir kez daha özür diliyorum. Evet. Ben büyük bir hata yaptim. Korkunç bir yanlisa imza attim. Bana yakisan bu yanlisi düzeltmek adina bir süre susmaktir bu konuda. Kalben yazdigim bu satirlari kalp gözüyle okuyan herkesin beni anlayacagini ve affedecegini umarak meseleyi burada noktaliyorum.