Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Soguk ve yagisli hava, tüm yurtta oldugu gibi Esenler´de de etkili oluyor.

Soguk ve yagisli hava, tüm yurtta oldugu gibi Esenler´de de etkili oluyor.

Kar kalinliginin yaklasik 25 santimetreyi buldugu ilçede yetkililerin duyarsizligi da eklenince trafik içinden çiklilmaz bir hal aliyor.

Soguk ve yagisli hava tüm yurtta oldugu gibi esenlerlde de etkili oluyor.

Kar kalinliginin yaklasik 25 santimetreyi buldugu ilçede yetkililerin duyarsizligi da eklenince trafik içinden çikilmaz bir hal aliyor.

Ilçenin en önemli yollarindan biri olan ve Esenler ile Bagcilar´i otobana bagliyan Kazim Karabekir caddesi de kar yagisindan ve yetkililerin ilgisizliginden nasibini aldi. Ilçeyi etkisi altina alan kar yagisinin öglen saatlerinde siddetini arttirmasiyla cadde bir anda karla kaplandi. Araçlarin çikmaya zorlandiklari Kazim Karabekir caddesinde bir anda ilginç görüntüler olustu.
Siddetli kar yagisina hazirliksiz yakalanan ve bu nedenle yokusu çikamayan araçlara çevreden yetisen vatandaslar yardimci oldu.
 
Öte yandan cadde de seyreden bir motorsiklet de yokusu çikamayinca trafigi olumsuz etkiledi. Motosiklet sürücüsü kendi imkanlariyla aracini hareket ettirene kadar yol kapali kaldi. Kazim Karabekir caddesinde yolun kayganlasmasi yüzünden yaklasik yarim saat boyunca yol trafige kapali kaldi.


  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli