Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

Soner Karabulut “Şükrü Şahin’in yaptığı kavgalardan dolayı, Esenler kamuoyundan Esnaflarımızdan Özür dileriz.

Soner Karabulut “Şükrü Şahin’in yaptığı kavgalardan dolayı, Esenler kamuoyundan Esnaflarımızdan Özür dileriz.

Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odasında geçmişte yaşanan bir takım olaylar artık tartışmadan çok yerine kavgaya bıraktı.

Haber/Hasan Gürsoy

Geçmişte yaşanan bu olaylaraEsenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Şahin eski çalışanı Seçkin Pakel’i müdahil etmesi sonucunda tartışma ve kavga yaşandı. Ardından barıştık mesajı verdiler.

Oysaki bu görüntüler kamuoyuna yansımazsay dı bu barıştık mesajı vermeyeceklerdi. Yaşanan Kavga olayları basına yansıyınca biz aile dostuyuz barıştık ifadelerini kullandılar. Birde çay partisi görüntüleri kamuoyuna verdiler.                

Karşılıklı yaptıkları açıklamalarda kardeşiz dostuz mesajları yetmiyormuş gibi birde kamuoyuna yansıyan görüntüleri haberleştiren gazetecilere “yazıklar olsun diyoruz” ifadelerini kullandılar. 

Biz olayı tamamen yalın haliyle haberleştirdik. Yorum katmadan görüntüleri ve yaşanan tartışmaları tarafları arayarak bilgisi doğrultusunda haberleştirdik.

Biz buradan şunu söylüyoruz Şükrü Şahin’e, sizde yıllarca Esenlerde yerel basın mensubuydunuz bu tür olayları haberleştirdiniz ve yazdınız. Sizin bu gazetecilik etiğine uygun olamayan “yazıklar olsun diyoruz” ifadelerinizi ve davranışlarınızı kınıyorum. Aynen İade ediyorum…

Bu olaylar üzerine Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan vekili Soner Karabulut gazetemize yazılı açıklamada bulundu.

Esnafı ve Esenler Kamuoyu uyarıcı basın açıklamasında Soner Karabulut: “Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetim kurulu olarak, Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin’in son zamanlarda yaptığı kavgalardan, Esnaf Yönetim kurul üyelerini, Esnaf üyelerimizi, Esenler kamuoyunu ve Esnaf teşkilatımızı derinden üzmüştür. Bu münferit olaylar Esenler yerel ve ulusal kanallarda çıkan olumsuz haberlerden dolayı Esenler kamuoyundan Esnaflarımızdan Özür dileriz. 

Oda Başkanı Şükrü Şahin’in şahsı kavgalarından odamızı ve kurumumuzu bağlamamaktadır. 

Esnafımız hiç üzülmesin, biz Esnaf odası yönetim kurulu ve çalışanları olarak bütün esnafımızın 7/24 yanındayız. Esnafımızın zamanı çok kıymetli oda hizmetlerini artık dijital ortamda hizmet vermekteyiz. Bütün esnaf ve sanatkârlarımıza bol bereketli hayırlı kazançlar dileriz.

Son olarak yolumuz ahilik, görevimiz topluma hizmettir.

Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Soner Karabulut”



  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.3 ° / 22.9 ° Güneşli