Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Soysal ?çocuk istismarina karsi durmaliyiz?

Soysal ?çocuk istismarina karsi durmaliyiz?

CHP Parti Meclisi üyesi Çetin Soysal, Bayrampasa ilçe örgüt toplantisinda, genelde ve yerelde gelisen olaylari degerlendirerek ?Ensar vakfinda islenen çocuk istismarina karsi durmaliyiz? dedi.

 Soysal “çocuk istismarina karsi durmaliyiz”

CHP Parti Meclisi üyesi Çetin Soysal, Bayrampasa ilçe örgüt toplantisinda, genelde ve yerelde gelisen olaylari degerlendirerek “Ensar vakfinda islenen çocuk istismarina karsi durmaliyiz” dedi.

CHP Bayrampasa ilçe örgütü, ilçe merkezinde aylik örgüt toplantisini gerçeklestirdi. Örgüt toplantisina Parti Meclisi üyesi Eski Milletvekili Çetin Soysal, ilçe baskani Hasan Mutlu yönetim kurulu üyeleri Belediye meclis üyelerinin yani sira partililer katildi.

Ilçe baskani Hasan Mutlu açilis konusmasinda örgütün bir aylik yaptigi etkinlikleri anlattiktan sonra ülke gündeminde olan terör ve siddet olaylarini 7 Haziran sürecinden bugüne kadar yasananlari bir bir siraladi. Mutlu “ AKP hükümetinin iç politika ve dis politikada ülkemizi iyi yönetemeyerek bugünleri hazirladigini görüyoruz. Askeri kislaya hapsedip, güneydoguyu savas alanina çevirmesi bu izlenen iç ve dis politikanin yanlisliklari sonuncun da ISID terör örgütünün Istanbul ve Ankara’nin merkezinde patlamalari ve katliamlari olmasinin sebebidir.”

“Bireysel Siddet Ve Nefret Suçu Isliyorlar”

Parti Meclisi üyesi Çetin soysal, genelde ve yerelde gelisen olaylari degerlendirerek AKP iktidarini sert sözlerle elestirdi. Soysal,  “basbakan nefret suçu ekiyor. Dün Maras’ta Sivas’ta ve Çorum’da cami yakiyorlar ve geziye katilanlar Cami’de ’ içki içiyor diyerek dogru söylemedigi ortaya cikti. Basbakan bu söylemlerle bireysel siddet ve nefret suçu isliyorlar. 18 Mart 1915 Çanakkale zaferinin birçok yönden önem arz ediyor. Burada Anzaklar’a, Osmanli kilise yakiyor diyerek Çanakkale’ye getirerek savastirdilar”. AKP politikalari bireysel siddet ve nefret üretiyor ve toplumda gün geçtikte bu nefret artarak devam ediyor. Bununla beraber kadina siddet çocuk istismari ve terör gündemimizden hiç düsmüyor, çocuk istismarina karsi durmaliyiz” dedi.



  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu