Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

SP Belediye Baskanini Açikliyor

SP Belediye Baskanini Açikliyor

Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskanligi, 2014.de yapilacak yerel seçimlerde Saadet Partisi Esenler Ilçe Belediye Baskanini adayini 26 Ekim Cumartesi Saat: 11.00` yapacaklari basin toplantisiyla tanitilacak.

SP Belediye Baskanini Açikliyor

Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskanligi, 2014.de  yapilacak yerel seçimlerde Saadet Partisi Esenler Ilçe Belediye Baskanini adayini 26 Ekim Cumartesi Saat: 11.00’ yapacaklari basin toplantisiyla tanitilacak.

Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskanligindan, gazetemize gönderilen basin açiklamasi;

“Basin ve Medya Camiasinin Saygideger Mensuplari;

30 Mart Yerel Seçimlerine dogru giderken, sürecin önemli bir adimi olan Esenler Belediye Baskan Adayimiz siz degerli basin mensubu dostlarimiza tanitilacaktir.

Bu vesile ile 26 Ekim Cumartesi Saat: 11.00’ de Ilçe Merkezimizde düzenleyecegimiz

“ Belediye Baskan Adayi Tanitim “ toplantimiza siz degerli basin mensubu arkadaslarimizin katilimi bizleri memnun edecektir.

Esenler Ilçemize “ Yeniden Milli Görüs Belediyeciligi “ bayragini dalgalandirmak üzere hizmete ve göreve talip olan Muhterem Belediye Baskan Adayimiz sizlere hitap ederek görüslerini sizler ile paylasacaktir.

26 Ekim cumartesi saat:11.00’ de Ilçe Merkezimizde Adayimizin Tanitimini yapmak üzere bulusmak dilegi ve arzusu üzere, sizleri Saygi ile Selamliyoruz.

SAADET PARTISI Esenler Ilçe Teskilati

TANITIM Birim Baskanligi & MEDYA Komisyon Baskanligi”

 



  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli